FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 2-1

FCSB - FC VOLUNTARI 2-1 // Tudorie a înscris împotriva fostei echipe, apoi i-a provocat pe fanii steliști: "M-au înjurat mereu, am vrut să le arăt și eu ceva"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 23:03

Alexandru Tudorie, 22 de ani, atacantul celor de  la FC Voluntari, a reușit golul de onoare al echipei sale în înfrângerea cu FCSB, 1-2. După gol, fostul stelist a avut un dialog de la distanță cu suporterii FCSB-ului, reacție pe care a explicat-o la interviurile de la finalul meciului.

"Ne pare rău că nu am reușit să obținem măcar un punct în meciul de azi. Când jucam pentru FCSB, suporterii mă înjurau. La fel au procedat și azi, au uitat că am fost și eu jucătorul lor. Nu mi-a plăcut asta și am vrut să le arăt și eu ceva", a spus Tudorie, la Look Sport.

Alexandru Tudorie a evoluat pentru FCSB între 2015 și 2017, însă nu a primit prea multe șanse. A evoluat în 23 de meciuri în Liga 1, reușind două goluri. 

Vezi AICI toate detaliile de la partida FCSB - FC Voluntari 2-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
geogeo
geogeo  •  28 Octombrie 2018, 09:15
Postat de csasteauabucuresti pe 28 Octombrie 2018, 09:10

Care fani!? Familia lui Gnoere!? Rudele lui Florinel Mbappe!? Urat din partea lor! Insa asa se intampla cand e stadionul gol, il auzi si pe unul de la inelul 3 care vorbește la telefon :-)))))))

Daca pe dinamuvisti ii inteleg, voi cei care sustineti CSA-ul sunteti de neinteles. Va bucurati cand se bucura dinamuvistii? Ei asta vor ca cei care am fost suporterii Stelei sa fim dezbinati ca sa se poata ei lauda ca ...sunt pe locul 12 in Liga1. Chiar daca nu va place FCSB-ul, in niciun caz nu aveti scuze cand faceti jocurile echipei dINAMU'.

geogeo
geogeo  •  28 Octombrie 2018, 09:10
Postat de balauru48 pe 28 Octombrie 2018, 01:26

Slujitorule, stapanul tau de drept, Becali, zicea ca ia 100 milioane euro pe Tudorie. :)) Va lua si pe Man, Coman, Tanase, etc tot cat a luat pe asta de l-ati injurat, o mare ***eeeeeeeee!

Decat o ciorba la Rin...Cum se vede lumea de pe locul 3, daca intorci clasamentul (12 in realitate, baraj la retrogradare)? La 100 de milioane de lei vechi spera Negoita cand o sa vinda echipa de pe locul 12. Cam atat face pentru ca a venit Rednic, altfel facea cam cat o Dacie din 1990. Jalnica echipa!

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  28 Octombrie 2018, 09:10

Care fani!? Familia lui Gnoere!? Rudele lui Florinel Mbappe!? Urat din partea lor! Insa asa se intampla cand e stadionul gol, il auzi si pe unul de la inelul 3 care vorbește la telefon :-)))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează