FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 2-2

Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat

FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Claudiu Keșeru (35 de ani) admite că a trecut prin momente delicate, după criticile publice lansate de finanțatorul Gigi Becali. +49   FOTO
FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Claudiu Keșeru (35 de ani) admite că a trecut prin momente delicate, după criticile publice lansate de finanțatorul Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 22:57 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 23:04

FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Claudiu Keșeru (35 de ani) a marcat ultimul gol al partidei, din penalty, în prelungiri, și admite că a trecut prin momente delicate, după criticile publice lansate de finanțatorul Gigi Becali.

Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri, public, pe Claudiu Keșeru. Ar fi vrut să îl cedeze, dar atacantul nu are voie să evolueze și pentru al treilea club în actuala stagiune. Lui Keșeru nu i-au picat bine declarațiile patronului și amenință cu dezvăluiri, la finalul înțelegerii cu FCSB. 

FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs
FCSB - FCU CRAIOVA
FCSB - FCU CRAIOVA. „Ce-a dat, mă?” » Florinel Coman și-a făcut cruce, când a văzut decizia lui Istvan Kovacs

Claudiu Keșeru, după FCSB - FCU Craiova: „Toată lumea îl știe pe nea Gigi”

„Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, fiecare are opinia lui. Eu îmi văd de treaba mea, sunt jucător profesionist, asumat, care știa la ce se înhamă. Îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Voi face asta cu entuziasm! Asta mă caracterizează. 

Am trecut prin mai multe stări citind toate declarațiile, dar cred că toată lumea îl știe pe nea Gigi. Nu vreau să comentez. Avem mulți tineri în echipă și nu ar trebui influențați negativ. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la sfârșitul contractului sau o voi face în privat!”, a declarat Claudiu Keșeru, la Telekom Sport. 

Vreau să spun despre Keșeru. Am spus că scăpăm de el în vară, referindu-mă la salariu, la bani. N-are rost să-l instigăm pe Keșeru. Când am spus că scăpăm de el, am și specificat că e vorba de salariu, 25.000 pe lună. Treaba lui cum s-a simțit. Ia bani? Ce să facem?
- Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

VIDEO Entuziasmat de transferul reușit de Becali: „Este obligatoriu să ai un astfel de jucător”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Clinceni » Fatai, în poziție neregulamentară înainte de marca golul decisiv

CSU Craiova aprinde derby-ul cu FCU Craiova » Cum s-a asigurat Rotaru că formația sa va avea mai mulți fani decât rivala din oraș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  08 Februarie 2022, 07:46
Postat de cky33 pe 07 Februarie 2022, 10:51

Încă mai are timp sa plece: SUA, Brazilia, China, Japonia plus alte tari închid perioada de transferuri undeva la 1 martie si intra pe noul an competițional (2022-2023 ca si calendar fifa). Keseru are un CV foarte bun , poate juca undeva macar la nivel de liga secundă in aceste tari. Nu are sens sa ramana la FCSB si sa joace 5 minute in 5 luni.

Ce comentați degeaba stăpânul achipe sa lăudat inainte a a veni la FCSB că adus cel mai mare golgheter al europei și acum face umilință cum a făcut aproape cu toți jucătorii a trecut Budescu a intrat acum și Coman Keșeru deja este gata.

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  07 Februarie 2022, 12:05

Vina apartine exclusiv celor care se decid sa merga la taiere . Au patit o aproape toti si tot nu se nvata.

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  07 Februarie 2022, 11:09

Vorbeste bah Keserule!Zi-ii bah cum va indoapa aia cu pungutzele lui Neubert!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează