FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Fiscul german i-a blocat 300.000 de euro: „De 15 ani mă judec cu Steaua! Nemții îmi cer dovada”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2020 06:23 / Actualizat sambata, 28 noiembrie 2020 06:33

De mai bine de zece ani, Dorinel Munteanu se luptă în instanță cu FCSB și Gigi Becali pentru impozite neplătite la salariul său, de când evolua în Ghencea.

Dorinel Munteanu are probleme serioase în Germania, la mai bine de 15 ani de când a plecat de la FCSB. „Neamțul" a jucat timp de două sezoane în Ghencea, în perioada 2003-2005.

Impozite neplătite de FCSB și CFR

Acesta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu", transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO, că în aceea perioadă, în care a jucat 33 de meciuri, a înscris de două ori și a cucerit titlul de campion al României, departamentul financiar al clubului nu i-a plătit impozitele pe salariu.

„Mă judec de ani de zile pentru perioada în care am fost jucător acolo și n-au plătit impozite pentru salariul meu! Eu sunt rezident în Germania, am toată documentația depusă acolo pentru venitul meu. De 15 ani mă judec cu Steaua și-am câștigat în toate instanțele, dar n-am primit nimic. Steaua nu mi-a plătit impozitul la statul român, nemții îmi cer o dovadă că s-a plătit aici. Mi-au oprit fiscul german o sumă foarte mare de bani... Peste 300.000 de euro sunt blocați. Eu trebuie să dovedesc că s-au plătit și n-am cum!", a spus Dorinel.

Acesta susține că aceleași necazuri le-a avut și la CFR, dar „cu cei de la Cluj s-a mai îmbunat situația".

Dorinel Munteanu: „N-am nimic personal cu Becali"

Culmea, după perioada de jucător, Munteanu s-a întors în Ghencea de această dată ca antrenor, în 2008. N-a rezistat mult și a fost demis.

„Eu n-am nimic personal cu Becali, îmi spun părerea pentru că sunt fost internațional și am dreptul să-mi spun o părere. Totul a plecat de la acel conflict legat de impozit care nici până acum nu s-a stins. Eu am blocați 300.000 de euro până dovedesc că s-au plătit. Și știe toată lumea că ce-ți oprește Fiscul scoți mai greu de la ei. N-am nicio răutate față de Gigi Becali, am fost jucător de bază și i-am câștigat campionatul!", a mai declarat fostul internațional, acum implicat în politică.

VIDEO Fiscul german i-a blocat 300.000 de euro lui Dorinel Munteanu!

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gloria Buzău - FCSB nu se mai joacă! 0-3 la „masa verde”

Iubita lui Dragoș Nedelcu la 22 de ani: imagini superhot din carantină + SMS-ul misterios pe care l-a primit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
johnwick
johnwick  •  28 Noiembrie 2020, 17:48

no să plătească tălpănelu, că el se dă Steaua

randoomstar
randoomstar  •  28 Noiembrie 2020, 15:23
Postat de orlick pe 28 Noiembrie 2020, 14:08

Dacă ar fi câștigat în instanță, punea poprire pe conturile FCSB, sau ducea hotărârea la nemți. Probabil că lucrurile nu sunt atât de simple. Un jurnalist adevărat, prezenta și punctul de vedere al celeilalte părți.

corect,dorinel munteanu minte, a pierdut procesul principal si de aia plange. cum sa iti plateasca o entitate publica taxele pentru germania. adica wtf? dorinel munteanu a castigat la Steaua din liga 1 400 de mii de euro in 2 ani si vrea ca Steaua sa ii plateasca inca 300 de mii de euro pentru taxele germane? asta este gluma anului. ha ha ha. a pierdut definitivi si irevocabil.

orlick
orlick  •  28 Noiembrie 2020, 14:08

Dacă ar fi câștigat în instanță, punea poprire pe conturile FCSB, sau ducea hotărârea la nemți. Probabil că lucrurile nu sunt atât de simple. Un jurnalist adevărat, prezenta și punctul de vedere al celeilalte părți.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează