LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Florin Talpan a reacționat dur după ce Ioan Andone a spus că FCSB este Steaua: „Părerea lui e irelevantă”

Vineri, 21 Februarie, 15:35

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a recționat dur după declarațiile făcute de Ioan Andone în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, în care „Fălcosul” a susținut că „FCSB este Steaua”.

„Nu înțeleg preocuparea vădită a unui dinamovist pentru Steaua. Ioan Andone ar trebui să se preocupe de Dinamo, club care suferă în aceste zile. Oricum, părerea lui e irelevantă, la fel și declarațiile lui. Ce este important e faptul că LPF și FRF încalcă hotărârile judecătorești și promovează meciuri precum Dinamo - FC FCSB ca fiind «Eternul Derby». Nu, «Eternul » e meciul Steaua - Dinamo. A jucat Steaua weekendul trecut? Nu. Atunci, de ce informează greșit LPF? De ce îi dezinformează pe suporteri?

Nu înteleg cum acceptă presa din România să publice informații false si denaturate? Întrebări la care sigur nu voi primi răspuns. În această țară există persoane care fac alergie când vine vorba de respectarea legii. Nu Ioan Andone face legea în România! Ioan Andone trebuie să respecte legea și după declarațiile acestuia văd că nu prea o face, din contră, este împotriva ei și a înfăptuirii ei! Îl informez că instanțele române au decis pe această temă și nu mă măi obosesc să îi reiterez soluții de notorietate, din instanță!

Poate ar trebui să înceapă sa studieze constituția României, legea fundamentală, art. 124 și urm.: «Justiția este unică, imparțială si egală pentru toți», «Judecătorii numiți de Președintele României sunt inamovibili, în condițiile legii», și «Justiția se realizează prin Înalta Curte de Casație și Justiție și prin celelalte instanțe judecătorești stabilite de lege». Nu mă înfurie declarațiile făcute de oricine se află în anturajul celor de la FCSB. Sunt declarațiile unor persoane care nu respectă hotărârile pronunțate de instanțele de judecată și se opun înfăptuirii justiției”, a declarat Talpan.

Ioan Andone, verdict clar în emisiunea lui Ioanițoaia: „FCSB trebuie să joace în Ghencea, asta-i Steaua! Ce, e stadionul lui Talpan sau al Armatei?”

Prieten bun de-ai lui Gigi Becali, Andone e de partea acestuia în conflictul pe care finanțatorul roș-albaștrilor îl poartă deja de ani buni cu CSA Steaua. 

„Eu cred că asta-i Steaua! E continuatoarea! Cealaltă? E o prostie lupta aia de acolo! Sunt tare curios cine devine proprietar pe stadion. Cum să fie Armata când se face pe banii noștri? Cine conduce stadionul? Talpan? Cu ce bani e făcut stadionul? Cu banii noștri, din taxele pe care le plătim.

Păi, cum să hotărască Talpan sau Ministrul Apărării? (...) Acolo trebuie să joace și FCSB, care eu cred că asta-i Steaua! Nu e făcut stadionul din banii Armatei, trebuie să joace acolo! Merită Armata un asemenea stadion?

Câte terenuri sunt libere în București de ce nu s-a investit într-un alt stadion? Uitați-vă la Dinamo, care rămâne fără stadion. Nu e corect!”, a afirmat Andone, în dialogul purtat cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei. 

VEZI ȘI:Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (70)

lixandru88  •  22 Februarie 2020, 08:59
Postat de red47army pe 21 Februarie 2020, 23:45

Oieristii il urasc pe Talpan pentru ca a demonstrat adevărul si prețuiesc un cioban condamnat care fura fara oprire romanii.

Majoritate a suporterilor FîCîSîBî-isti sunt gainarii ăia care atârnă la colț de stradă sau prin gura caselor de pariuri și a sălilor de păcănele, sperând să facă o "combinație" ***. Bineînțeles că Gigi e idolul și modelul "wanna be". Iar cei cu carte sunt priviți drept "fraeri" care le sunt inferiori intelectual "nu știe iei combinații ca yo" și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lixandru88  •  22 Februarie 2020, 08:52
Postat de johnwick pe 21 Februarie 2020, 22:58

csa nu e Steaua, FCSB e Steaua. No hai ba talpanica, sa vaz ce-mi faci. nu poti sa-mi faci nimic, ba, esti nime-n drum, ba rusine de ofiter

Logică de FîCîSîBî-ist: Steaua nu e Steaua, dar FC FCSB e Steaua. Waw! :))

lixandru88  •  22 Februarie 2020, 08:50
Postat de Costel Bastea pe 22 Februarie 2020, 00:58

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1