FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florin Tănase a răbufnit în live-ul de pe Instagram: „La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm!”

Florin Tănase. Sursă foto: GSP
Florin Tănase. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 07:25

Romario Benzar (28 de ani), fundașul împrumutat de la Lecce la Perugia, se află în continuare în Italia, țară pe care nu a mai putut s-o părăsească din cauza pandemiei de coronavirus care a făcut ravagii în Peninsulă.

Profitând de timpul liber nespecific de mult pe care îl au, sportivii de pe întreg mapamondul au apărut în aceste săptămâni de inactivitate în diverse interacțiuni amuzante ce au avut loc pe rețelele de socializare.

Sâmbătă seara, Romario Benzar, Florin Tănase sau „olteanul” Mihai Bălașa s-au distrat pe cinste într-un live găzduit pe pagina de Instagram a lui Benzar.

Florin Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?”

Dialogul dintre Florin Tănase și Benzar a avut drept principală temă de discuție situația actuală din fotbalul românesc și cel mondial, date peste cap de pandemia de coronavirus. Căpitanul de la FCSB s-a plâns că jucătorii nu pot reveni la antrenamente. 

Florin Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?”
Romario Benzar: „Din 15 mai nu vă lasă? Atunci parcă ieșiți din carantină.”

Florin Tănase: „Nu se știe încă. La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm”.
Romario Benzar: „La noi nu își asumă liga și federația nimic. Așteaptă să spună guvernul dacă se poate juca sau nu fotbal. Urma să ne dea voie să ne antrenăm separat începând cu 4 mai, dar acum așteaptă să decidă guvernul”

Florin Tănase: „La voi se intră în magazin pe rând, nu toți grămadă ca aici...”
Romario Benzar: „Da, dacă nu ai mască și mănuși, îți dau la intrarea în magazin. Se intră pe rând.”

Florin Tănase: „Aici sunt 100 de inși unul lângă altul!”
Romario Benzar: „În Perugia, unde sunt, chiar se respectă regulile. Și gândește-te că aici nu prea au fost multe cazuri. Îți dai seama cum e în Nord?”

VIDEO. Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește! 

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB. Culisele transferului lui Florinel Coman » Suma refuzată de Gigi Becali: „Avem oferta scrisă la birou”

FCSB. Imagini fierbinți cu iubita lui Dragoș Nedelcu: „De când sunt în carantină...” + SMS-ul misterios pe care l-a primit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
gago747
gago747  •  03 Mai 2020, 15:16
Postat de Alice Popa pe 03 Mai 2020, 13:56

Total gresit! Activitatile profesionale sunt suspendate de starea de urgenta. Cu exceptiile prevazute in ordonantele militare!!! Iar antrenamentele sportive nu sunt cuprinse in exceptii!!!

Alt tefelist ***! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  03 Mai 2020, 13:56
Postat de ares.123 pe 03 Mai 2020, 10:17

Unde se incadreaza ? Punctul 1. Activitati profesionale....

Total gresit! Activitatile profesionale sunt suspendate de starea de urgenta. Cu exceptiile prevazute in ordonantele militare!!! Iar antrenamentele sportive nu sunt cuprinse in exceptii!!!

116538290032900
Alice Popa  •  03 Mai 2020, 13:51
Postat de anarhist pe 03 Mai 2020, 10:39

Prietene, uita-te la Suedia. Nu a impus masuri de distantare, a recomandat. Observi diferenta? Suedezii, in mare parte, au respectat aceste recomandari. Nu pe toate, doar pe cele care le-au convenit, la momentul respectiv. O sa-mi spui ca in Suedia au murit mult mai multi oameni decat in Romania. E foarte adevarat, DAR! In loc sa moara toata populatia Suediei din cauza virusului, asa cum te-ai fi asteptat, s-a produs o imunizare masiva. Au un numar mai mare de infectati si un numar mai mare de morti decat Romania. Dar, numarul de imbolnaviri si morti e in scadere si se indreapta spre "0" cu mare viteza. Mult mai mare decat la noi. In cateva saptamani, pandemia o sa se stinga sau o sa continue cu rate foarte mici de mortalitate, pentru ca cei predispusi sa moara (din cauza agravarii starii lor oricum precare) au facut-o sau o vor face in curand. Stiu ca suna cinic, dar viata nu e un film cu happyend! Eu, tu, individul in general nu contam prea tare in ecuatia lumii! Ceea ce conteaza este supravietuirea speciei. Si, din cate stiu eu, specia umana nu este in pericol sa dispara, ba dimpotriva, populatia planetei creste anual. Si nu cu putin. Vrei sa te lasi inoculat cu panica? E alegerea ta, dar nu pretinde ca ai DOAR TU dreptate sau drepturi.

Suedezilor nu trebuie sa le impuna reguli. Ei le respecta si fara constrangere. Dar incearca sa-i faci pe "blonzii" nostri ot Ferentari sa respecte regulile! Uite ca nu se reuseste nici prin contrangere!!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează