FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florin Tănase, blocat la FCSB de pretențiile patronului » Risc major pentru golgheterul Ligii 1: alți fotbaliști au pățit-o!

Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 29 mai 2021 13:36 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 13:40

Florin Tănase (26 de ani) vrea să plece acum de la FCSB, patronul Gigi Becali ține la prețul de 5 milioane de euro pe care l-a fixat și își asumă că ar putea să-l blocheze în campionatul românesc pe cel mai bun jucător din competiție.

Cele 24 de goluri pe care le-a înscris într-un singur sezon, record în ultimii nouă ani, nu-i sunt de ajuns lui Florin Tănase pentru un transfer într-o ligă mai bună. Prețul pe care îl cere Becali reduce șansele ca atacantul să plece în vara aceasta.

Gigi Becali: „Nu scad niciun cent”

Gigi a mai spus că vrea 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului și nu-și modifică pretențiile, chiar dacă Tănase a insistat și în declarațiile de după meciuri că el consideră momentul acesta potrivit pentru o plecare în străinătate.

Patronul a confirmat într-o declarație de la DigiSport că nu se răzgândește: „El va pleca de la FCSB doar contra sumei de cinci milioane de euro. Nu las niciun cent mai puțin! Așa am spus de la început. Nu voi accepta oferte de trei sau de patru milioane. Lumea trebuie să înțeleagă că e calul meu, e marfa mea și știu cum să o vând, asta să afle toți!”.

Florin Tănase nu mai e tânăr

Ioan și Victor Becali, impresarii lui Florin, au tot testat piața în ultimul an, atacantul a fost propus și în Europa, și în Asia, și în Statele Unite ale Americii. Nu a apărut până acum niciun club dispus să achite cinci milioane de euro

Tănase a înregistrat un sezon excepțional, cu 24 de goluri doar în campionat, și a marcat pentru prima oară în echipa națională, în victoria cu 3-2 din partida cu Macedonia de Nord.

Dezavantajul lui Florin, într-o comparație cu Man, pentru care FCSB a luat 11 milioane de euro de la Parma, îl reprezintă vârsta. Tănase are 26 de ani și jumătate, de acum înainte îi va fi tot mai greu să prindă un transfer dacă nu va izbuti să-și găsească un alt club în vara aceasta.

Risc important pentru Florin Tănase: alții au ratat ocazia

Rămânerea în Liga 1 ar mai prezenta un risc pentru Tănase: vreo accidentare serioasă i-ar scădea la minimum șansele pentru un transfer. El a mai avut o ruptură a ligamentelor genunchiului, la scurtă vreme după ce a venit de la Viitorul la FCSB. În trecut, cluburi românești au mai refuzat oferte și au urmat accidentări care le-au încheiat carierele vedetelor curtate la un moment dat. 

Sechelariu nu l-a lăsat pe Cătălin Cursaru la Hertha Berlin, pe urmă golgeterul a fost măcinat de accidentări și forma lui a regresat. Mititelu l-a blocat pe Florin Costea, cel mai bun jucător din campionat în momentul acela, și atacantul a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, după care nu a mai fost niciodată același fotbalist.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Alexandru Crețu, ademenit la FCSB cu un contract imens pentru Liga 1 » GSP prezintă toate detaliile propunerii

FCSB a făcut „eventul” » Tănase și Moruțan au spart tiparele într-un sezon eșuat pentru echipa lui Becali

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
fairplayromania
fairplayromania  •  29 Mai 2021, 19:31

E calu'omului, ce aveţi cu el ? Cit timp este in ograda stăpînului trebuie sa se supună. Sa zică merci ca mai are 2 ani de contract. Dacă merge la Voluntari nu o sa fie titular. Aşa că Mănastire scrie pe urmatorul contract.

bodystyle74
bodystyle74  •  29 Mai 2021, 18:35
Postat de florar pe 29 Mai 2021, 17:27

Pai da,asteapta un an si jumatate ca sa mearga la Minamo....Asteapta sa vada in ce Liga...

Mai degraba asteapta sa promomeze Steaua in liga1 si prinde un transfer acolo.Oricum da mai bine la cv Steaua decat fcsb.

florar
florar  •  29 Mai 2021, 17:27
Postat de bodystyle74 pe 29 Mai 2021, 16:38

Tanase probabil isi va duce la capat contractul ramas de 1 an si jumatate,adica noul contract de 2 ani semnat in alb la momentul venirii la fcsb, dupa care va pleca liber.

Pai da,asteapta un an si jumatate ca sa mearga la Minamo....Asteapta sa vada in ce Liga...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează