FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Florin Tănase o cere pe FCSB în Ghencea: „N-avem voie să jucăm pe un stadion făcut din banii noștri? Să răspundă în fața instanțelor!”

Florin Tănase, FCSB +22   FOTO
Florin Tănase, FCSB

Articol de , - Publicat luni, 25 aprilie 2022 23:58 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 00:26

Florin Tănase (27 de ani) speră ca meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului, să se joace pe noua arenă din Ghencea. „Dacă nu vom fi acceptați, să răspundă în fața instanțelor!”, amenință căpitanul roș-albaștrilor. 

Aflată în imposibilitatea de a juca pe Arena Națională meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, FCSB plănuiește să solicite închirierea stadionului din Ghencea pentru duelul care s-ar putea disputa cu titlul pe masă.

Numai că în fața echipei lui Gigi Becali există un mare obstacol. Așa cum GSP a anunțat astăzi, CSA Steaua nu va răspunde favorabil solicitării celor de la FCSB, argumentul principal fiind acela că FCSB este un club care le-ar fi afectat „militarilor” imaginea și interesele.

La finalul meciului dintre Farul și FCSB, scor 0-4, Florin Tănase a fost chestionat pe seama acestui aspect. 

Florin Tănase: „Dacă nu vom fi acceptați în Ghencea, să răspundă în fața instanțelor”

„Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”.

Până la finalul sezonului mai sunt 4 etape, în care FCSB va juca cu FC Argeș (acasă), Universitatea Craiova (deplasare), FC Voluntari (deplasare) și CFR Cluj (acasă).

Mai multe știri despre FCSB: 

Veste proastă pentru FCSB înaintea meciului cu Farul: „Are fractură!”

Florinel Coman, după ce a contribuit decisiv la două goluri în Farul - FCSB: „Declarația domnului Hagi mi-a schimbat creierul, m-a pus pe picioare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (258)
johnvvick
johnvvick  •  26 Aprilie 2022, 18:11
Postat de anticenzuralasport pe 26 Aprilie 2022, 17:48

Pai Tănase are treabă cu Steaua nu cu Rapid...

no ma, atunci va e frica pe giulesti. stadionul ala nu e facut din bani publici ca al stelei? de ce nu faceti cerere cum ati facut pe arcul de triumf? vreti sa jucati in bucuresti aveti giulestiul la dispozitie ca si el e facut din bani publici, de ce n-ati facut cerere? niciodata n-ati pomenit de stadionul giulesti ca fiind facut din bani publici si ca aveti dreptul sa jucati acolo doar de arculde triumf si ghencea. crezi ca in ghencea e alta atmosfera ca cea din giulesti la un decisiv cu kvsc? poate fac stelistii armatei un spectacol nevazut de se intrerupe meciul definitiv asa cum s-a intamplat in giulesti cu bricheta cand am castigat si castiga aia cu 3-0, merita riscul?

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  26 Aprilie 2022, 17:48
Postat de johnvvick pe 26 Aprilie 2022, 17:11

no, atunci de ce nu ai pretentii tanase sa joci in giulesti? si stadionul giulesti este facut din bani publici.

Pai Tănase are treabă cu Steaua nu cu Rapid...

balotelli
balotelli  •  26 Aprilie 2022, 17:22

După 1 litru de țuică de prune, d'aia adevărată de Giurtelecu' Silvaniei și după negocieri la sânge, stelistul care am fost, talpanistul care am devenit și FCSB-istul din mine au ajuns în sfârșit la un acord: Vrem Steaua din Liga Întâiului Credincios dintre ciobani în Ghencea. Vrem măcel. Așteptăm să se dezlănțuie iadul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (258)
Comentează