FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Becali a început tatonările pentru transferul lui Florin Tănase: „Salariul poate trece de 1 milion de dolari”

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB // FOTO: Raed Krishan
Florin Tănase vrea să plece de la FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 22:16 / Actualizat joi, 27 mai 2021 01:02

Florin Tănase (26 de ani) ar putea pleca în această perioadă de transferuri de la FCSB.

Atacantul venit în 2016 de la Viitorul a spus după ultima etapă din Liga 1 că ar vrea să plece de la FCSB, iar agentul său, Victor Becali a dezvăluit că sunt echipe care deja se interesează de el.

Victor Becali dezvăluie: „Sunt discuții pentru Florin Tănase”

Întrebat de un posibil transfer în Zona Golfului, Victor Becali a recunoscut că există discuții pentru Florin Tănase, dar încă nu a apărut nicio ofertă.

„Da, sunt ceva discuții, dar nu e ceva concret. Acum, jucătorii sunt propuși, dar nu se poate spune că e o ofertă concretă. Sunt discuții și propuneri. 

Un jucător care dă atâtea goluri nu are cum să nu fie în atenția mai multe cluburi și poate fi vândut pe o astfel de sumă (n.r- 5 milioane de euro). An de an a înscris multe goluri, nu poți spune că a făcut doar acum. Are sezoane cu 10-14 goluri, iar acum a prins maturitate și experiență, jucând și la națională.

Poate avea un salariu mare, poate lua și peste un milion de dolari. Nu cred că pierde naționala dacă pleacă în zona Golfului. Doar o formă proastă poate face să nu mai fie convocat”, a spus Victor Becali la Prosport.

Florin Tănase: „Este momentul pentru un transfer de la FCSB”

„Este dezamăgitor, am fost mult timp pe primul loc în acest sezon, din păcate și-au spus cuvântul și accidentările pe finalul de sezon. De fapt, cam în fiecare an așa se întâmplă la noi, în play-off rămânem fără o bancă puternică. Trebuie să se schimbe ceva din sezonul următor, altfel tot locul 2 va fi obținut”, a adăugat Florin, golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite. 

Întrebat despre ce îi rezervă viitorul, Tănase a recunscut că așteaptă un transfer: „Am aici la Steaua (n.r. - FCSB) 5 ani. Am făcut un sezon bun anul acesta și cred că este momentul pentru un transfer, dar vom vedea. Dacă nu, eu mai am un an și jumătate de contract”, a spus Florin Tănase după CFR Cluj – FCSB 1-0.

4.000.000 de euroe cota lui Florin Tănase

În acest sezon, căpitanul de la FCSB a fost golgeter în Liga 1, marcând 24 de goluri în 35 de meciuri.

VIDEO Dorinel Munteanu vorbește la GSP Live despre problemele de la FCSB: „Nici n-are rost să mai spun cine antrenează acolo”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Andrei Cordea a bătut palma cu FCSB și jubilează: „Merg să iau titlul!”

EXCLUSIV Încă un transfer din Liga 1 ratat de Gigi Becali: „Sigur nu va pleca acolo” » Rapid a intrat pe fir

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
talpaiadului
talpaiadului  •  27 Mai 2021, 16:34
Postat de polistul68 pe 27 Mai 2021, 00:26

Cate a facut tanase ? Ce a cucerit FCSB cu el in teren ? Ia vezi raportul salarul fotbalistului/trofeele castigate de fotbalist, si vezi daca a fost un jucator bun sau nu..voua va place ca e sifonul lui Gigi in vestiar..mai ti minte ce a spus despre Dica ? Si a spuso direct lui Gigi, nu la tv...voua va palce ca mai dadea o pasa, mai dadea un gol..da, pt campionatul asta prapadit, era un jucator bunicel...repet, avand un salar f mare pt Romania, trebuia sa faca mai multe pt club....dar sunt dispus sa fac pariu ca nu se va impune nici la arabi...

Ai dreptate, dar trebuie tinut cont si de faptul ca Tanase practic nu a avut antrenor de cand a fost transferat de la Viitorul si a fost bramburit pe mai multe posturi. Toti jucatorii de la FCSB sunt afectati de aceasta realitate care le afecteaza performanta din teren in mod negativ si ii face sa fie evaluati sub valoarea lor reala. Eu cred ca Tanase ar face fata si intr-un campionat mediu din Europa, dar lui Gigi nu-i pasa de jucator, el vrea 4-5 milioane, iar banii astia numai arabii sunt in stare sa-i dea pentru un jucator ca Tanase.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Mai 2021, 16:20
Postat de 81mada pe 27 Mai 2021, 00:03

Ce exporta romania in tarile arabe? Femei si fotbalisti! Rau am ajuns!

Si ce ai vrea matale sa exporte Romania in tarile arabe, petrol? :)

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Mai 2021, 04:03

Salariu de 1 milion cu tot cu prima de cistigare a ligii Campionilor golfului nu ar fi rau dar nu cred ca merita.Cit priveste nationala,nu are ce pierde Tanase,nu a avut decit aparitii meteorice.In afara tarilor din golf nu cred ca are vreo oferta tinind cont de virsta si de faptul ca nici el nu stie ce joaca atacant fals sau adevarat,extrema,mijlocas,etc.Genul asta de fotbalisti sint in general mai putin cautati.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează