FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Florinel Coman, pe lista lui Manchester City! » Daily Mail titrează: „Discuțiile s-au intensificat”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 17:40

Manchester City s-ar fi interesat în mai multe rânduri de Florinel Coman (21 de ani), dezvăluie astăzi presa britanică. 

Forma excelentă pe care o traversează Florinel Coman l-a adus în atenția granzilor europeni. Scouterii campioanei Angliei l-au remarcat pe internaționalul român în timpul Campionatului European de tineret, când România a învins Anglia, scor 4-2. Coman a fost omul meciului, cu două reușite.  

Dailymail scrie astăzi că au existat mai multe runde de discuții între reprezentanții lui City și cei ai vicecampioanei României și că acestea s-au intensificat în ultima vreme.  

„Mbappe de România”

Jurnaliștii britanici i-au conturat portretul în jurul compariției cu Kylian Mbappe. În articol este amintit și „excentricul Gigi Becali, patronul care dorește să obțină o mică avere pe jucătorul său ofensiv”. 

3.500.000 de euroeste cota lui Florinel Coman conform transfermarkt.de

Golul de 4-2 marcat de Florinel Coman cu Anglia

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB // Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Bogdan Planic » Se bate cu un club din Germania pentru Andrei Chindriș de la FC Botoșani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
bogdany8
bogdany8  •  31 Octombrie 2019, 22:36

Sa fim seriosi,City are in baza de scoutin peste 1000 de tineri cu un talent mai mare ca Mbapapa lapte Coman asta. Pai sunt prin Croatia , Serbia,Italia pusti mai buni ca Florinel Spaima Coman.

bogdany8
bogdany8  •  31 Octombrie 2019, 22:33

Fix la Coman se opreau cei de la City, ba chiar Guardiola a zis ca vine cu masina persoanala din Anglia in Romania pentru Coman de la FCSB. Doar sa-i dati adresa lui Guardiola, ca nustie omu unde sa vina, ba la Pitesti, ba la Giurgiu.

10153836040333310
Blonder DC  •  31 Octombrie 2019, 22:28

Celor de la M.City le-a intrat femeia de serviciu in concediu de maternitate si au musai nevoie de cineva ca sa le lustruiasca holul de la vestiar la terenul de joc.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează