FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. WOW Florinel Coman, propus la Bayern Munchen: „O soluție exotică pentru acest post” » Portretul alcătuit de nemți

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 18:37 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 18:56

Bayern Munchen a debutat furtunos în noul sezon din Bundesliga, 8-0 cu Schalke, însă bavarezii caută în continuare întăriri pentru un campionat pe care vor să-l domine la fel de autoritar ca pe ultimul. Presa din Germania l-a inclus pe FCSB-istul Florinel Coman pe lista de achiziții a lui Hans Flick!

Publicația Kreisbote scrie despre intenția bavarezilor de a aduce o nouă extremă în echipă, care să creeze concurență pentru „monștrii” Kingsley Coman, Leroy Sane și Serge Gnabry. Astfel, jurnaliștii nemți s-au gândit și la Florinel Coman, starul celor de la FCSB, căruia i-au făcut un amplu portret, aducând aminte și de viciul acestuia - fumatul. 

„O soluţie exotică pentru poziţia vacantă de «aripă» ar fi talentatul român Florinel Coman, de la FCSB. Tânărul de 22 de ani este considerat unul dintre cele mai mari talente din ţara sa şi a fost antrenat la şcoala de fotbal a legendei Barcelonei, Gică Hagi.

Se ştie că-i place să fumeze. Nici măcar Hagi nu l-a putut convinge să renunţe la acest viciu. Dar, datorită lui Ribery, Bayern are experienţă cu un copil teribil pe aripă. Şi cine ar putea i-ar putea băga minţile în cap unui tânăr talentat dacă nu Hans Flick, Oliver Kahn şi Uli Hoeness”, scriu jurnaliștii de la Kreisbote

5,5 milioane de euroe cota lui Florinel Coman, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. VIDEO Gigi Becali, la două meciuri de obiectivul trasat de Reghecampf: „Poți lua 15 milioane de euro pe Man și Coman!”

EXCLUSIV Transferul lui Cătălin Straton la FCSB, analizat de fostul căpitan al lui Dinamo: „N-a părăsit echipa în condiții bune”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
viggen
viggen  •  20 Septembrie 2020, 16:03

GSP poti mai mult! In primul rand ar fi fost elegant sa puneti si linkul de la articolul respectiv. https://www.kreisbote.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-muenchen-transfer-aussenbahn-depay-richter-odoi-coman-wechsel-90047925.html Doi, enumerati toata lista cu "solutii": Callum Hudson-Odoi (FC Chelsea); Leon Bailey (Bayer Leverkusen); Memphis Depay (Olympique Lyon); Marco Richter (FC Augsburg); Florinel Coman (FCSB Bukarest) Trei, daca tot vreti sa promovati stirea atunci redati cu exactitate informatia, Coman este considerat ca fiind un slab profesionist (pierde noptile in cluburi; fumeaza).

breitner
breitner  •  20 Septembrie 2020, 07:46

Sunt 4 extreme nu 3: l-au uitat pe Alphonso Davies care la 20 de ani e mai bun decat o sa fie vreodata ala de la fcsb!

pompescu
pompescu  •  19 Septembrie 2020, 21:57

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))) ==)))))))) ==) ==) ==) ===) ==)))))))) ===)))))))))) ====))))) ==)) ===

Vezi toate comentariile (29)
Comentează