FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman, răspuns tranșant pentru Becali: „Nu mai vreau să joc atacant!”

Florinel Coman (25 de ani). foto: Imago Images
Florinel Coman (25 de ani). foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 21:11 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 09:49

Florinel Coman (25 de ani), vedeta celor de la FCSB, nu concepe să joace pe alt post decât cel de extremă stânga, în ciuda dorinței patronului Gigi Becali de a evolua ca atacant central. 

Florinel Coman a făcut o primă parte a sezonului excelentă. „Șeptarul” de la FCSB a reușit 10 goluri și 9 pase decisive în toate competițiile până în acest moment.

Cum rezistă Alhassan după o săptămână de pregătire cu Neubert: „Am nevoie de acest tip de antrenamente” + Marele vis al mijlocașului ghanez
FCSB
Cum rezistă Alhassan după o săptămână de pregătire cu Neubert: „Am nevoie de acest tip de antrenamente” + Marele vis al mijlocașului ghanez

Nemulțumit de randamentul lui Andrea Compagno, Gigi Becali se gândește să îl folosească pe Coman pe poziția de vârf, după ce Gică Hagi i-a sugerat chiar la nunta lui Ianis că internaționalul român poate juca foarte bine pe postul respectiv.

Numai că Florinel nici nu se gândește să-și schimbe poziția. Acesta consideră că nu ar mai da randamentul bun pe care l-a avut până acum dacă ar juca în poziția de „vârf împins”.

Florinel Coman: „Nu mai vreau să joc atacant”

„Am jucat atacant central, până la 17 ani doar asta am jucat. Când m-a luat domnul Hagi la echipa mare, atunci am jucat în lateral. M-a băgat puțin ca să mă integrez pentru că nu aveam forța necesară pentru poziția de vârf. Am jucat atacant la Iași, în repriza a doua. 

Aș putea să joc genul ăla de atacant, dar nu poți să mă compari pe mine cu Compagno, nu mă pot bate cu fundașii cum o face el. A fost discuție la nunta lui Ianis, ce v-a povestit și dânsul (n.r. Gigi Becali). A venit la mine și mi-a spus că a vorbit cu domnul Hagi și i-a spus până la urmă adevărul. V-am zis, am jucat atacant, când m-a pus în bandă, nu mi-a plăcut de nicio culoare. 

Acum nu mai vreau să joc atacant. Dar dacă dau un randament în momentul de față în banda stângă, cred că dacă aș trece vârf, mi-ar lua din calități la momentul acesta. Ca să-mi schimb poziția, ar trebui să fac și antrenamente, să-mi simt din nou mișcările, sunt alte mișcări în centru față de bandă. 

E clar că mă simt foarte bine acum, am alte sincronizări în bandă. Pentru echipă, da (n.r.- ar juca atacant). Dacă-mi spui că vom lua campionatul, joc vârf, chiar dacă nu voi mai da niciun gol”, a declarat Coman potrivit digisport.ro.

VIDEO Baba Alhassan a dat un interviu în cantonamentul din Turcia al celor de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

Detaliul la care Helmut Duckadam crede că Gigi Becali greșește: „Randamentul n-ar fi cel așteptat”
FCSB
Detaliul la care Helmut Duckadam crede că Gigi Becali greșește: „Randamentul n-ar fi cel așteptat”
Revenirea anunțată de Gigi Becali la FCSB: „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”
FCSB
Revenirea anunțată de Gigi Becali la FCSB: „O să facă Dumnezeu o minune și o să fie un jucător mai bun”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
Dobermannul
Dobermannul  •  13 Ianuarie 2024, 13:16

"drumul totalmente gresit, alaturi de Becali"? Wawww ce prostii se indruga pe aici. Si alaturi de cine din Romania drumul nu este "totalmente gresit"? Cine in Romania fabrica fotbalisti ca Dragusin?

carol_k
carol_k  •  13 Ianuarie 2024, 12:17

E clar ca au inteles si baietii lui Becali ce e ala un transfer reusit si ca ei n-au nimic de-a face cu zona de top a fotbalului, oricat ar incerca Digi Sport ori trustul Pro sa-l propuna acolo. De fapt niciun fotbalist de la noi nu are ce cauta acolo. Au vazut si ei acum ce inseamna un transfer reusit. Inseamna sa te caute gigantii iar pana la urma sa te ia unul pentru a te titulariza din prima, a sparge recordul romanesc de transfer, a te plati intr-un an cat o facea Becali in toata cariera, nu mai vorbim de celebritate. A bagat si Florinel varful nasului pe usa fotbalului mare, adevarat, a vazut cum sta treaba. Deci se poate ca un tanar roman sa ajunga acolo unde toti au visat dar au plecat pe drumul totalmente gresit, alaturi de Becali. Cel care azi nu mai e credibil, tinerii de mare talent se feresc de el drept care nea Gigi s-a orientat din mers, spre africanii saraci de acolo.

Dobermannul
Dobermannul  •  13 Ianuarie 2024, 11:16

GSP isi face treaba si face tot posibilul sa provoace scandal ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close