FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fostul antrenor al lui Buziuc „urechează” staff-ul FCSB: „Nu-l mai jucați acolo! Îl cunosc foarte bine”

Ilie Poenaru, fostul antrenor al lui Alex Buziuc (26 de ani, atacant) de la Academica Clinceni, este de părere că fotbalistul ar da un randament mult mai bun în bandă.
Ilie Poenaru, fostul antrenor al lui Alex Buziuc (26 de ani, atacant) de la Academica Clinceni, este de părere că fotbalistul ar da un randament mult mai bun în bandă.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 18:09 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 20:02

Ilie Poenaru, fostul antrenor al lui Alex Buziuc (26 de ani, atacant) de la Academica Clinceni, este de părere că fotbalistul ar da un randament mult mai bun în bandă la FCSB, și nu ca atacant central. 

  • Buziuc a fost testat pozitiv la coronavirus și este indisponibil pentru meciul cu Slovan Liberec de mâine seară (turul III preliminar Europa League).

„El, în fișa postului, este atacant, dar depinde ce vrei. Eu îl cunosc foarte bine, l-am antrenat doi ani. Dacă vrei să-l folosești atacant jucând contraatac, e un atacant bun, de profunzime, cu care să joci în spatele apărării adverse. Pe un joc pozițional, cum este la FCSB, pe o posesie foarte bună, el nu se pretează acolo în centru. 

La mine, randamentul cel mai bun l-a dat în bandă. Eu l-am încercat atacant în anumite meciuri, dar mi-am dat seama că el o face cel mai bine în bandă. E puternic, are nevoie de spații, bun unu contra unu, are forță, iar dacă o pierde, are reacție foarte bună. 

Îți face ambele faze în bandă, în timp ce ca atacant rămâne puțin izolat, iar când îl pui cu spatele la poartă, nu are un fizic impresionant prin care să țină de minge, să pivoteze. El e un jucător care are nevoie de spații, de asta l-am folosit eu acolo. Fiecare cu strategia lui, cu viziunea lui”, a spus Poenaru, potrivit digisport.ro.

Alex Buziuc la FCSB:

  • Astra - FCSB 0-3 (45 de minute, atacant central) 
  • FCSB - Shirak 3-0 (45 de minute, atacant central, un gol) 
  • FCSB - Viitorul 3-0 (25 de minute, atacant central) 
  • Voluntari - FCSB 2-1 (45 de minute, atacant central) 
  • Backa Topola - FCSB 6-6, 4-5 la penalty-uri (45 de minute, atacant central) 
  • FCSB - FC Argeș (90 de minute, o repriză atacant central, o repriză extremă stânga)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Astra, salvarea FCSB: 4 transferuri pe ultima sută! Întâlnire decisivă la București în această seară

FCSB - LIBEREC. Pavel Hoftych, antrenorul cehilor, se teme de Dennis Man: „Îi vom acorda atenție 100%!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
427951077389201
Mihai Tanase  •  24 Septembrie 2020, 13:23

Nu postul e de vină ,ci valoarea sau mai bine zis , lipsă de valoare .Nu are ce căuta la Steaua !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează