FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Fotbalistul pe care Gigi Becali exclude să-l cedeze: „Face mai mult decât aș putea lua eu pe el”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 16:29

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat astăzi care e motivul pentru care nu ar vrea să primească o ofertă pentru Florin Tănase (24 de ani), unul dintre ce mai vechi jucători ai echipei. 

„Pe Tănase eu nu vreau să-l dau, nu aș vrea să-mi vină ofertă pentru el. Nu poți să iei mai mult de 5 milioane de euro pe el, iar el face mai mult pentru echipă.

E cel mai important jucător de la noi. Aleargă foarte mult, recuperează mingi, dă pase de gol. Tănase ține mijlocul terenului. Eu nu vreau să-l dau doar pe 5 milioane de euro, că el mă ajută mult la echipă”, a mărturisit latifundiarul, care a întocmit apoi ordinea în care vrea să-și vândă „perlele”: 

„Jucătorii pe care vreau să-i dau eu sunt Man și Coman, hai și Moruțan. Pe ei vreau să iau bani mulți. 30-40 de milioane de euro. În ordinea asta, Coman, Man, Moruțan. Nu mă interesează să vând jucători de 3-4 milioane de euro. La mine nu e obor, nu e târg de jucători”, a declarat Becali, potrivit TV Digi Sport. 

Match Preview Viitorul - FCSB: 

Vezi și: 

FCSB // Fără Gigi Becali, Arena Națională era bântuită de fantome! Cifre după 221 de meciuri 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
159033828487862
Daniel Nedelcu  •  12 Decembrie 2019, 22:13

...semețul ***,...face bilanțul FCSB,...nu deranjați!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasesase
sasesase  •  12 Decembrie 2019, 19:54

Problema este că nimeni nu îl vrea pe lemn Tănase! Plus că la națională are 20 de minute. Deci ce vb cici Becali aici? 5 milioane de ce? De pufuleti

valyomanyd
valyomanyd  •  12 Decembrie 2019, 19:29

Ciobanul crede ca vanzarea de jucatori se numeste OBOR ! :)))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează