FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // FOTO Vergil Andronache, prezent la amicalul dintre Dinamo și Krasnodar

Articol de , - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 19:40

Vergil Andronache (48 de ani), fostul antrenor interimar de la FCSB, a asistat la meciul amical dintre Dinamo și Krasnodar, scor 1-2, disputat la Estepona, în Spania.

Vergil Andronache, cel care a condus-o pe FCSB de pe bancă timp de 5 meciuri din postura de antrenor principal, vara trecută, și-a urmărit fosta rivală. Antrenorul a sosit la meci alături de Edi Iordănescu și de Adrian Oprișan, fost președinte la Sportul Studențesc la începutul anilor 2000. 

Andronache stă în același hotel cu cei de la Gaz Metan Mediaș și a precizat pentru GSP.ro: „Nu mă atrage absolut deloc meseria de impresar, doar cea de antrenor. Am venit aici să urmăresc fotbal și anumite antrenamente”.

FCSB // FOTO Vergil Andronache, prezent la amicalul dintre Dinamo și Krasnodar

Edi Iordănescu a spionat-o pe Dinamo

Roș-albii au fost spionați de Edward Iordănescu și secunzii săi de la Gaz Metan, medieșenii fiind în luptă pentru play-off și cu „câinii”, iar în ultima etapă a sezonului regulat e meci direct la Mediaș. Edward s-a salutat cordial cu Uhrin, a vorbit și cu Dănciulescu, dar și cu unii jucători, Răuță salutându-l cu prietenie pe cel ce i-a fost antrenor. Edi s-a interesat de situația mai multor jucători, în ce stare fizică sunt.

Vezi și:

VIDEO Analiza lui Bogdan Vintilă după cantonamentul din Spania: „Nu e nimeni în formă!” + Ce a spus despre Gnohere și despre renegații Manea și Adi Popa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
portardelegenda
portardelegenda  •  23 Ianuarie 2020, 12:22

Pai cu antrenoratul s a lamurit omul.

hazdrubal22
hazdrubal22  •  22 Ianuarie 2020, 20:33

Putea ramane la fcsb, e peste vintila.

dd.x
dd.x  •  22 Ianuarie 2020, 20:17

:)))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează