FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gabi Balint nu îi dă nicio șansă lui Mihai Teja în relația cu Gigi Becali: "Doar așa supraviețuiește"

Mihai Teja va avea de gestionat dificila relație cu patronul Gigi Becali // FOTO:GSP
Mihai Teja va avea de gestionat dificila relație cu patronul Gigi Becali // FOTO:GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 18:42

Gabi Balint, 56 de ani, fostul mare jucător al Stelei, a vorbit pentru prima oară despre instalarea lui Mihai Teja, 40 de ani, pe banca celor de la FCSB, și e sceptic în ceea ce privește șansele ca tehnicianul să fie iertat de Gigi Becali în cazul unor rezultate slabe. 

„E un băiat inteligent, pregătit, dar știm care e problema acolo. Trebuie să aibă rezultate bune din prima, nu pe parcurs. Când reîncepe sezonul, el trebuie să plece cu victorii, altfel vor fi probleme de la început. Dacă vestiarul va simți că Teja nu se impune, el nu va rezista și se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu Dică.

Dacă va începe cu dreptul și va lega câteva victorii, poate va fi lăsat să se implice la alcătuirea echipei. Dacă nu, nu va avea nicio șansă!”, a spus Gabi Balint, la TV Digi Sport.

Mihai Teja a fost instalat la FCSB la finalul lunii decembrie, luându-i locul lui Nicolae Dică, demis de Gigi Becali după eșecul cu CFR Cluj, 0-2. 

Vezi și: FCSB // Nicolae Dică și greșeala fatală care l-a costat postul la FCSB: „Nu poți fi așa în vestiar!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Ianuarie 2019, 09:20

Acest individ, plin de venin, este in contiunare agreat de catre publicatii anti-Becali! Chiar nu intelege nimeni ca acest individ nu este impartial si ca la el unorile sunt... "cat casa"?

ioan.h
ioan.h  •  11 Ianuarie 2019, 22:38
Postat de Florin Dobrin pe 11 Ianuarie 2019, 19:33

o sa fie mai rau ca Dica calcat in PICIORE , EU NUL VAD MAI MULT DE 2 ETAPE DACA LE PIERDE , zboara susts la suta si asa ciobanasul ajuta ardeleni sa ieie campionatul , ca na daca tot schimbi antrenori ca berbeci e normal sa nu aiba continuitate

Cate clase ai ?

vladut12
vladut12  •  11 Ianuarie 2019, 20:49

Mah Balint, tu mâine ai veni sa antrenezi Steaua, dar nu îți propune Jiji! Nu fi ipocrit!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează