FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, găsită vinovată în cazul Alibec: "Cu Hagi și Șumudică juca trăsnet!" » Sfaturi pentru atacant: "Să termine cu gesturile idioate"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 11:42

Dumitru Dragomir, fostul președintele al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația lui Denis Alibec și desptre ce trebuie să facă atacantul de 26 de ani pentru a reveni la forma din trecut.

"Eu nu cred în revenirea lui Alibec. El, ca să își revină, trebuie să termine cu gesturile idioate și să se trateze pentru a scăpa de pubalgie. Să devină mai profesionist, că fotbalist bun este.

Steaua e de vină pentru situația lui. Nu e vorba de atmosfera de la club. Conducerea l-a aruncat în gura galeriei. Când ești cu psihicul mai debil, ca să zic așa, și nu reziști la tăvăleală, cedezi. Dică și conducerea trebuie să găseasă un sistem de joc care să pună calitățile lui Alibec în valoare.

El nu întră în combinații cu ceilalți jucători. Alibec, cu Hagi și Șumudică juca trăsnet. Ce, a uitat fotbalul?", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

0 goluriare Alibec în Liga 1, în 12 meciuri. Atacantul a marcat 2 goluri în cupele europene

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Ianuarie 2018, 15:34

Mai batrane, vezi-ti de dosarele tale penale si nu mai incerca sa te razbuni pe Becali ca te-a indepartat de la FC Voluntari! Te pricepi la "bagat strambe", pentru ca in toata perioada cat ai fost la conducerea Ligii numai de asemenea lucruri te-ai ocupat. Du-te si joaca o partida de table in Cismigiu, ca prin avioane n-o sa mai ai nici o sansa, pentru nu te mai invita nimeni!

1281402458557034
Danut Rendes  •  09 Ianuarie 2018, 15:15

Milițianul ar trebui să vorbească despre milițieni!

digei
digei  •  09 Ianuarie 2018, 15:03

Titlul corect ar fi fost : "Fara Becali si MM a jucat formidabil...." L-au terminat psihic,mental...fotbalul nu se uita de la o zi la alta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează