FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-0

FCSB - Gaz Metan 2-0 // Ilie Dumitrescu, nervos pe Bogdan Vintilă: „Bravo, mă! Este exact declarația lui Becali, pe care eu n-o suport!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 10:12

Ilie Dumitrescu (50 de ani) l-a criticat pe Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul celor de la FCSB, în urma declarațiilor făcute de tehnician după victoria „roș-albaștrilor” cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.

Concret, Dumitrescu l-a taxat pe Vintilă din cauza faptului că antrenorul vicecampioanei României nu l-a lăudat la finalul jocului pe portarul Cristi Bălgrădean (31 de ani).

„Ştii ce? Eu nu l-am înţeles pe Vintilă. OK, echipa câştigă cu 2-0 - foarte bine - a mutat inteligent la pauză, cu Moruțan în locul lui Gnohere, dar să nu spui nimic de Bălgrădean? Mai ales că el (n.r. Vintilă) a fost portar. 

Asta este exact declaraţia lui Gigi Becali, pe care eu n-o suport, când îi spunea lui Niţă că şi-a făcut datoria. Să fie sănătos! Bravo, mă, Vintilă! E ce trebuie”, a afirmat Dumitrescu, în direct la TV Digi Sport

Vintilă: „Bălgrădean de aia e pus în poartă”

Întrebat de evoluția lui Bălgrădean, cel care a avut câteva parade impresionante, mai ales în prima repriză la Ely Fernandes și la Nasser Chamed în a doua, Vintilă a dat din umeri la finalul partidei: 

„Bălgrădean și-a făcut datoria, de aia e pus în poartă. La fel ca ceilalți jucători. Acum, avem meci cu Viitorul, trebuie să văd cine e apt 100% și apoi decid cum abordez acea partidă”. 

8a fost nota primită de Bălgrădean în Gazeta Sporturilor, după evoluția din victoria cu Gaz Metan (2-0), fiind jucătorul cu cel mai mare calificativ de pe tot terenul, alături de Moruțan

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2019, 11:43
Postat de Robert Sergiu pe 07 Decembrie 2019, 10:46

Dar Balgradean de ce e pus in poarta?Sa joace fotbal?sa apere?

Bobita, in vacanta de Craciun sa-ti faci temele la Gramatica , da ?:)))

1274464749300910
Robert Sergiu  •  07 Decembrie 2019, 10:46

Dar Balgradean de ce e pus in poarta?Sa joace fotbal?sa apere?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close