FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 2-0

FCSB - GAZ METAN 2-0 // Ioan Mărginean despre apropierea lui Dinamo de play-off: „Suntem într-o zonă periculoasă, între Carpați”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 22:31

Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan Mediaș, a comentat, în direct la GSP Live, înfrângerea ardelenilor cu FCSB, scor 0-2.   

Întrebat despre faptul că Gaz Metan e într-o zonă periculoasă, pe locul 6, ultimul de play-off, și de Dinamo, care e la doar două puncte în spate, cu un meci mai puțin, Mărginean a explicat cu umor:

„Am avut 2-3 ocazii, trebuia s-o băgăm în poartă măcar o dată. Asta e, nu mai putem face nimic. Noi ne-am născut într-o zonă periculoasă, lângă Carpați, zonă râvnită de toți. Pe noi trebuie să ne interseze doar echipa noastră, nu Dinamo sau Botoșani, care sunt aproape de locul nostru în play-off. Avem mari fluctuații de formă. 

Dacă nu prindem primele 6 locuri, vrem locul 7! Ce să facem? O luăm de la capăt și construim o altă echipă pentru sezonul viitor”, a spus Mărginean, la GSP Live. 

Mărginean a mai avut o supărare: „Primim galbene prea ușor. Noi nu cultivăm sportul deloc. Nu poți să fluieri atât de ușor. Nu încurajăm spectacolul sportiv. Această manieră nu ne ajută deloc să progresăm”.  

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 2-0!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
allez_lfc
allez_lfc  •  07 Decembrie 2019, 13:38

Bai *satyricon, fara blaturi si arbitri, fcsb e zero barat in mamaliga 1! Fara, Astra, Viitorul, Botosani, *** nu au nicio sansa la titlu! Ultima data cand Dinamo a jucat in play-off, a facut cele mai multe puncte, a fost singura echipa care a luat 4 puncte impotriva viitoarei campioane, adica Viitorul, a castigat tur-retur cu CFR! Nu mai plange gigistule, voi nu luati campionatul pentru ca aveti echipa slaba, iar cotizatiile la arbitri lui Deaconu, nu sunt suficiente!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

allez_lfc
allez_lfc  •  07 Decembrie 2019, 13:31

PANA LA FINAL DINAMO ARE UN SINGUR MECI GREU, CU ASTRA. AS PUNE SI MECIUL CU Fcsb, DAR AIA FARA BLATURI SI ARBITRI SUNT TERMINATI!

corectu
corectu  •  07 Decembrie 2019, 07:50

Până la final Dinamo are doar 2 meciuri ușoare,cu Sibiul și cu Voluntari.Cam greu în play-off.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close