FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

EXCLUSIV Absență de marcă înaintea partidei FCSB - Gaz Metan! N-a vrut să semneze declarația și nu a mai făcut parte din lot

Ioan Hora (dreapta, nr. 21), jucător transferat de Gaz Metan chiar de la FCSB, nu va juca mâine seară împotriva fostei sale echipe
Ioan Hora (dreapta, nr. 21), jucător transferat de Gaz Metan chiar de la FCSB, nu va juca mâine seară împotriva fostei sale echipe

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 17:40

Dusan Uhrin (52 de ani) vrea neapărat să plece neînvins din confruntarea FCSB - Gaz Metan de mâine seară, în condițiile în care ca antrenor al „câinilor" a obținut 4 puncte din 6 cu roș-albaștri în Derby de România.

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș se joacă duminică, 21 iunie, de la ora 20:00, în etapa #4 din play-off-ul Ligii 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

Tehnicianul ceh a dorit să-i readucă la echipă pe Ioan Hora și pe Neluț Roșu, dar numai unul a făcut deplasarea în Capitală.

FCSB - Gaz Metan. Ioan Hora nu a făcut deplasarea

Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că fostul atacant al FCSB-ului, Ioan Hora nu a dorit să semneze o declarație pe propria răspundere, așa cum au făcut și ceilalți fotbaliști din lot, astfel că nu mai este în lotul Mediașului!

Era un act ce făcea referire la protocolul legat de noile măsuri impuse de regulamentele interne, dar și al clubului, după pandemia de coronavirus. Astfel, atacantul cu un gol în 5 prezențe în tricoul ardelenilor nu va evolua mâine contra fostei sale echipe.

8 goluriîn 30 de meciuri a reușit fostul golgeter al Ligii 1 în tricoul celor de la FCSB

Bogdan Vintilă: "Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul! Vrem titlul și Cupa României"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
terminhater
terminhater  •  20 Iunie 2020, 21:22

Pe cine mai interesează ? Poate pe Crăițoiu și celălalt *** ficisbicist ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  20 Iunie 2020, 20:20
Postat de n_au pe 20 Iunie 2020, 19:32

Vintila vrea titlul și Cupa. =)))

O sa primeasca o copie de lemn ca amintire care s-o puna pe "blazonul" turmei fcsb.

sbcf
sbcf  •  20 Iunie 2020, 19:57

Uitați-vă cine comentează...echipa frustraților, în frunte cu "n-au"... Știm că n-au minte...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează