FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

Managerul Gigi » 3 posturi modificate dintr-o lovitură! Schimbare surprinzătoare la FCSB

În minutul 37 al meciului FCSB - Gaz Metan, la scorul de 0-0, roș-albaștrii au efectuat o modificare surprinzatoare și au schimbat astfel radical modulul de joc.
În minutul 37 al meciului FCSB - Gaz Metan, la scorul de 0-0, roș-albaștrii au efectuat o modificare surprinzatoare și au schimbat astfel radical modulul de joc.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2021 21:10 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 21:29

În minutul 37 al meciului FCSB - Gaz Metan, la scorul de 0-0, roș-albaștrii au efectuat o modificare surprinzatoare și au schimbat astfel modulul de joc.

Interul Răzvan Oaidă a fost înlocuit cu atacantul Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația patronului FCSB. Întrucât Oaidă nu a evoluat catastrofal, e posibil ca Becali să fi fost deranjat de prestația slabă a echipei per ansamblu. Gaz Metan a ratat 3 situații clare de gol în prima repriză, prin Sarr ('13, '15) și Chamed ('34).

3 posturi schimbate la FCSB după schimbare

Cert este că formula lui Petrea a avut de suferit, nu mai puțin de 3 fotbaliști fiind nevoiți să-și schimbe pozițiile inițiale.

JUCĂTORPOZIȚIA PE CARE A ÎNCEPUT PARTIDAUNDE A JUCAT DUPĂ INTRAREA LUI VUKUSIC ('37)
MoruțanExtremă dreaptaInter
Fl. Tănase„9” falsExtremă stânga
Oct. PopescuExtremă stângaExtremă dreapta

Urmărește AICI desfășurarea meciului FCSB - Gaz Metan!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
316588556035187
Dan Serbanescu  •  07 Martie 2021, 21:48

Eternul subiect : Gigi Becali face schimbările ! Hop articol, le-ai luat banii ! Peste o săptămână , două , iar să scrii asta , că prinde !

abelind
abelind  •  07 Martie 2021, 21:40

Gigi selecționer ! I-ar fi mai ușor și *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează