FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA

FCSB // Ghinion pentru Ovidiu Popescu! S-a accidentat tocmai când intrase pe lista lui Mirel Rădoi

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 17:03

Ovidiu Popescu (25 de ani, mijlocaș central) a intrat în atenția selecționerului Mirel Rădoi pentru barajul pentru Euro 2020, doar că s-a ales cu o accidentare la genunchi, care-l poate face să piardă și derby-ul cu CFR Cluj.

Puternic. Sigur pe el. Un specialist al paselor înapoi transformat într-un mijlocaș care a început să vadă și să deschidă jocul. Atent și la modul cum dă pasa. Un om pe care antrenorul se poate baza și care nu va fi scos din echipă, dacă va fi în deplinătatea forțelor. Primele două amicale de pe tărâm iberic al celor de la FCSB, cu Basel (0-1) și cu Karlsruhe (1-0), au adus un Ovidiu Popescu mai aproape de porecla „Lampard" pe care i-a pus-o Gigi Becali. 

Lovitură pentru FCSB și Mirel Rădoi: s-a accidentat Ovidiu Popescu

Fotbalistul de 25 de ani nu doar că și-a fixat mai bine locul în primul „11" al roș-albaștrilor, dar i-a atras atenția și lui Mirel Rădoi!

Concurența lui „Lampard"

Selecționerul a venit și la antrenamente, și la meciuri. A cerut și fișa mijlocașului, printre altele, iar cifrele jucătorului sunt, momentan, foarte bune. 

Bănățeanul a mai pus și mușchi pe el, stă foarte bine în duelurile unu la unu cu adversarii.

Rădoi l-a luat în calcul pentru a-l selecționa în vederea confruntării cu Islanda, de pe 26 martie, însă totul va ține și de situația lui medicală. Jucătorul lui Becali va intra în concurență cu fotbaliști care au prins de mai multă vreme gustul primei reprezentative. Este vorba de Răzvan Marin (Ajax), Tudor Băluță (ADO den Haag), Alex Cicâldău și Dan Nistor (ambii U Craiova).

O contră cu un neamț

Totuși, problema a sosit de unde Ovidiu spera să nu apară. Un adversar i-a pus o contră dură cu Karlsruhe și l-a lovit la genunchi. Bucureștenii sunt circumspecți că mijlocașul va fi recuperat astfel încât să joace în ultimele două amicale din Spania!

Cu siguranță, mâine seară, cu moscoviții, va fi doar spectator. Nu se știe acum dacă Popescu va fi apt chiar și pe 2 februarie, cu CFR Cluj, în Gruia. Totul depinde de capacitatea lui de a se reface.

VIDEO » Imagini din meciul FCSB - Karlsruher 1-0

256este index-ul InStat al lui Ovidiu Popescu pe întregul sezon actual

321a fost cel mai bun index InStat al mijlocașului într-un meci de campionat, cu Gaz Metan (2-0)

8cartonașe galbene are mijlocașul strânse în toate competițiile acestui sezon

27de meciuri a strâns în actuala ediție, 19 în campionat și 8 preliminariile Europa League

„Ca orice fotbalist român, aș fi onorat să joc pentru națională, dar trebuie să joc foarte bine la club. Mai ales că fac 4 ani în vară de când am venit și nu m-am bucurat de câștigarea vreunui titlu, mereu am pierdut pe mâna noastră.

Am trecut printr-o perioadă în care am fost accidentat, am tras mult de mine, am muncit foarte mult, sunt sănătos. Asta contează cel mai mult la un fotbalist. Mă simt bine pe teren, evoluţiile mele sunt foarte bune, simt eu. Îmi dau încredere şi sper să o ţin în continuare aşa" - Ovidiu Popescu, mijlocaș FCSB

vezi și:

ROMÂNIA U21 // VIDEO Adi Mutu îi răspunde lui Mircea Lucescu: „Nu trebuie să dovedesc ceva contestatarilor” » Vrea să se vadă cu Victor Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
bisisica5
bisisica5  •  19 Ianuarie 2020, 23:15

Cu *** de la clona becalifera ne bat islandezii lejer. Pai fecesebistii nu mai au titluri/ calificari/ performante de vreo 5 ani de zile, in afara de povestile oierului cu mbapi si lamparzi nu ii baga nimeni in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  19 Ianuarie 2020, 22:55

asta i fotbalist????

blatistu49
blatistu49  •  19 Ianuarie 2020, 22:53

pacat de accidentare dar e o petarda daca asta e pe lista lu RADOI un jucator f modest umflat cu pompa si blat

Vezi toate comentariile (24)
Comentează