FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a găsit marele defect al lui Bogdan Vintilă: „E greu ca un creștin să fie antrenor! Trebuie să facă așa cum zicea Sfântul Ioan Gură de Aur”

Bogdan Vintilă
Bogdan Vintilă

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 15:36

Gigi Becali a vorbit despre problemele de la FCSB după înfrângerea cu Dinamo, 1-2, și a explicat care este marea problemă a lui Bogdan Argeș Vintilă. Patronul FCSB crede că antrenorul este prea moale cu jucătorii și îi cere să fie mai dur.

 „Vintilă va fi cu mine până la final! Nu veți vedea alt antrenor la FCSB în afară de el. A făcut niște greșeli, i-am spus și lui. Echipa nu pasează și asta înseamnă că fiecare face ce vrea. E greu ca un creștin să fie antrenor, dar creștinul trebuie să înțeleagă că trebuie să mai dea și cu biciul. Așa cum zicea și Sfântul Ioan Gură de Aur. El, dacă are dragoste față de jucători, ei au înțeles greșit. Vintilă e foarte blând cu ei.  Dar din dragoste trebuie să mai atingi copilul cu nuiaua.

Dacă nu bagă un jucător, îi explică de ce nu joacă. Îi dă explicații. Mi-a zis mie asta. I-am spus «Asta nu e în regulă! Nu trebuie să dai explicații unui jucător. Nu joacă și punct!».

Nu am legat trei pase! Nu e în regulă. Nu te ascultă jucătorii. Dacă vezi că nu te ascultă trebuie să oprești antrenamentul!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: 

Gigi Becali amenință din nou că pleacă din țară: „Sunt hărțuit! Banca mi-a zis să-mi scot banii din conturi. Să intervină SRI-ul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
116129853263924
Gheorghe Bilciurescu  •  17 Februarie 2020, 19:02

Daca este greu sa antreneze n-ar fi mai util sa vanda lumanari la biserica???

super_poison
super_poison  •  17 Februarie 2020, 17:50
Postat de maccsero pe 17 Februarie 2020, 17:43

FCSBeeee!

Se citește FîCîSîBî pt că nu e abreviere.

maccsero
maccsero  •  17 Februarie 2020, 17:43

FCSBeeee!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează