FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali a vrut să schimbe antrenorul! De ce Vintilă va antrena și în play-off + cine e favorit să preia echipa la sfârșitul sezonului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2020 12:16

Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul lui FCSB, s-a gândit din nou la aducerea lui Edi Iordănescu, tehnicianul care a reușit s-o califice pe Gaz Metan Mediaș în play-off.

În urma rezultatelor modeste obținute de Bogdan Vintilă cu roș-albaștrii în ultima perioadă, Becali a luat în considerare înlocuirea tehnicianului. După ce s-a consultat cu mai multe persoane din fotbal, latifundiarul din Pipera s-a oprit din nou la varianta Edi Iordănescu, conform Fanatik.

Edi Iordănescu, în continuare dorit de Gigi Becali la FCSB

Potrivit aceleiași surse citate, Becali voia să-l aducă pe Iordănescu jr. la FCSB, în cazul în care antrenorul ar fi ratat calificarea în play-off cu Gaz Metan. Cum medieșenii au obținut accederea în primele 6 formații din Liga 1, patronul vicecampioanei și-a dat seama că îi va fi greu să-l convingă în acest moment pe Edi Iordănescu. Astfel, va încerca reluarea negocierilor în vară.

Iordănescu a fost foarte aproape să ajungă la FCSB înaintea începerii acestui sezon. Tehnicianul, dorit insistent și de directorul sportiv Mihai Stoica, a refuzat însă condițiile impuse de Becali, care își dorește să aibă ultimul cuvânt în legătură cu alcătuirea echipei și cu schimbările din timpul jocurilor.

Gigi Becali, mesaj pentru Bogdan Vintilă: „Dacă nu face cum vrea stăpânul, atunci e dat afară!”

Becali a comentat zilele trecute situația antrenorului Bogdan Vintilă, cel pe care îl atenționase și după remiza contra Chindiei, 1-1. 

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu. Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a spus Becali, la Pro X. 

VIDEO // Match Preview Botoșani - FCSB

VEZI ȘI:

FCSB // Un fost antrenor al roș-albaștrilor, siderat de atitudinea jucătorilor: „Acceptă să fie jigniți de frica galeriei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
267911416890124
Daniel Cara  •  27 Februarie 2020, 08:25

Becali schimba totul in jur mai putin pe cel care provoaca toate problemele. Este mai nociv decat coronavirusul.

tatastrumf
tatastrumf  •  27 Februarie 2020, 02:58
Postat de mario_rdfe pe 26 Februarie 2020, 13:37

Bai vintila gigi, ati umplut siteul cu astia..maine joaca Cfr un meci capital ptr fotbalul romanesc. Nu vad un articol ! De ce v a bateti joc de ei ? De ce nu acordati atentie acelui club ? Nu cotizeaza? Cautati numai scandal..vezi articolul cu islandezul de la stadion..rusine, *** !

De ce sa se scrie de CFR ?? NICI MACAR PE TINE nu te intreseaza de CFR ! Te intereseaza doar sa nu se mai scrie de FC Steaua Bucuresti ( pe scurt FCSB ! ) de ciuda ca echipa ta FCDB se desfiinteaza... PS : ai reusit sa deschizi poarta ?

278015896506657
Todinca Mihai  •  26 Februarie 2020, 20:28
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 26 Februarie 2020, 15:43

Dar cum iti explici ca , campioana Cfr a intrat in insolventa dupa ce a fost campioana ? Ciocu mic ca si Cfr nu e departe de Fcsb ! in opinia mea niste amatori Liga 1 Amatori profesionisti din pacate ;) Dar Fcsb macar se autosustine fara bani de la stat singura echipa an de an in fruntea clasamentului fara a intra in insolventa ! asa ca bagati unghia in gat ! nu uitati ca ati venit din B si e foarte usor sa ajungeti din nou in B :P

Omule eu vreau s A ma mai bucur asa ca înainte de performante la aceasta echipa de cistigarea campionatului a cupei și a unor performante cit de cit în Europa asta îmi doresc eu faptul ca aceasta caricatura își promovează jucători ii treaba lui nu ma încălzește pe mine eu vreau ca STEAUA FCSB sa fie iar ce a fost. Tu nu vezi ca Clujul ne bate pe unde ne prinde cu dinamu sau cu Clujul cind facem cite un egal am ajuns sa ne bucuram de parca am fi cistiga cu realul

Vezi toate comentariile (41)
Comentează