FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu mai are limite la FCSB! » Nou ordin transmis lui Todoran privind alcătuirea echipei

Gigi Becali / Sursă foto: Imago Images
Gigi Becali / Sursă foto: Imago Images

Articol de , , - Publicat miercuri, 11 august 2021 08:03 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 09:45

Imixtiunea lui Gigi Becali aproape că nu mai are limite la FCSB: le-a ordonat celor de la echipă să-l bage la joc, în etapele viitoare, pe Andrei Burlacu, atacantul adus de la CSU Craiova, deși acesta n-a mai disputat niciun meci oficial de un an și jumătate. 

FCSB e pe cale să mai bifeze un record în fotbalul românesc. Să debuteze deja, până la pauza Ligii 1 pentru meciurile naționalei din septembrie, un fotbalist adus acum două săptămâni, deși acesta n-a mai jucat fotbal din primăvara anului trecut! 

Gigi Becali îl vrea în teren pe Andrei Burlacu

Andrei Burlacu a fost solicitat în teren de Gigi Becali, cel care le-a transmis celor din staff-ul tehnic că jucătorul a avut suficient timp la dispoziție să se pună la punct cu pregătirea fizică pentru a evolua măcar 20-30 de minute. 

Burlacu însă e un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Ultima dată când el a apărut pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020! Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei.

Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă. De atunci n-a mai jucat deloc, astfel că pe 7 august s-au legat nu mai puțin de 17 luni fără meci!

Gigi Becali nu mai are limite la FCSB! » Nou ordin transmis lui Todoran privind alcătuirea echipei
Burlacu a împlinit 24 de ani la începutul acestui an

Dacă atacantul adus în această vară ar intra atât de repede n-ar fi nici pe departe singurul fotbalist care ar trebui să facă față unei asemenea situații. 

Toja, adus tocmai din SUA, de la Dallas, în vara lui 2008, a fost folosit în meciul tur cu Galatasaray, din barajul pentru grupele Champions League. La nici două zile după ce a aterizat în România! 

De asemenea, Andrei Marc a jucat la mai puțin de 24 de ore după ce a semnat contractul.

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

1 selecțiea bifat Burlacu în echipa națională de tineret, în octombrie 2017

Cota lui Andrei Burlacu s-a prăbușit de 10 ori 

Burlacu a fost un fotbalist care în urmă cu 3-4 ani se anunța un mare talent. Prestațiile lui bune în tricoul Universității Craiova i-au creat o cotă foarte bună, chiar dacă avea sub 20 de ani. 

Timp de un an, între decembrie 2017 și decembrie 2018, transfermarkt l-a evaluat la 500.000 de euro, după care însă s-a prăbușit. N-a mai reușit absolut nimic notabil, iar în momentul de față nivelul său e de 10 ori mai mic decât acum doi ani și jumătate.

VIDEO Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Becali schimbă tactica » FCSB își betonează apărarea

Verdict în procesul care amenința FCSB cu insolvența » Decizia nu este una definitivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
10204863120153432
Claud Amarad  •  14 August 2021, 13:18

Academicienii fotbalului romanesc,contesta faptul ca Gigi Becali,patronul FCSB nu trebuie sa-si dea cu parerea despre alcatuirea echipei.Insa se pare ca Gigi Becali stie fotbal mult mai mult decat multi antrenori de fotbal,care nu sunt in stare nici macar sa se ocupe de pregatirea fizica a fotbalistilor,dara-mi-te sa-i mai aseze in teren!Am observat cu totii cum ne cad jucatorii in timpul prelungirilor,caderi datorita tocmai pregatirii fizice a acestor fandositi de jucatori,ce sunt cu ochii,ca si multi antrenori,mai mult dupa cat castiga,decat dupa randamentul competitiv actual national sau international,uitand sa ne punem petecul dupa cum ne este sacul!Gigi Becali este asa cum recunoaste,om de afaceri,comerciant si atata timp cat simte focul in buzunare din cauza investitiilor facute in fotbal,il doare si are tot dreptul de patron,de stapan al S.R.L-ului,sa dea cu biciul,sa-si organizeze cum simte mai bine afacerea.Iar daca spune ca Andrei Burlacu care nu este un jucator de fotbal oarecare,trebuie sa apara in echipa FCSB,inseamna ca stie ce vorbeste vis-a-vis de jucator.Cu alte cuvinte,eu l-am cumparat,eu sunt stapanul si am tot dreptul sa-i acord creditul cuvenit la timpul potrivit!

imgb
imgb  •  12 August 2021, 05:17
Postat de lupu68 pe 11 August 2021, 20:09

Regulile cui? Ale tale? Nu ti se pare ca sunt regulile lui? Si nu le impune nimanui, ci le aplica numai in ograda proprie? Daca tu ai niste lemne in curte si vrei sa le stivuiesti in forma de cruce, am eu dreptul sa-ti spun sa le pui in forma de romb?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lupu68
lupu68  •  11 August 2021, 20:09
Postat de Reflector Sv pe 11 August 2021, 19:51

Nu este de mirare ca acest individ execrabil calca in picioare toate reguluile, sfidand cu o aroganta *** fotbalul si iubitorii acestui sport !!!

Regulile cui? Ale tale? Nu ti se pare ca sunt regulile lui? Si nu le impune nimanui, ci le aplica numai in ograda proprie? Daca tu ai niste lemne in curte si vrei sa le stivuiesti in forma de cruce, am eu dreptul sa-ti spun sa le pui in forma de romb?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close