FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Antrenorul care a refuzat FCSB explică de ce l-a căutat Becali: „Munca mea a rămas apreciată” » Ce spune despre Todoran

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 08:52 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 09:27

Nicolae Dică (41 de ani) a fost dorit înapoi de Gigi Becali la FCSB, însă antrenorul a preferat să continue ca secund al lui Mirel Rădoi la națională, iar echipa roș-albastră l-a ales pe Dinu Todoran.

Acum, fostul atacant a dat din nou detalii de la negocierile cu Gigi Becali și a explicat de ce a făcut căutat de FCSB și de ce a refuzat oferta.

„Eram la naţională şi discuţia avută cu patronul Stelei... Am considerat că e mai bine să rămân la naţională”, a spus Dică, potrivit TV Telekom Sport.

Întrebat de ce crede că Becali l-a ofertat din nou, Dică a răspuns: „Înseamnă că am făcut rezultate bune şi munca mea a fost apreciată. Am fost aproape de a câştiga campionatul, am dus echipa în primăvara europeană, am avut rezultate pozitive. Am fost aproape de Champions League și probabil că munca mea şi a staff-ului a rămas apreciată în continuare”, a adăugat fostul jucător.

E presiune oriunde ai fi, la naţională, la Steaua sau la o echipă mai mică. Tot timpul sunt antrenori care pot fi posibili înlocuitori. Cât n-ai rezulte, e presiune
 – Nicolae Dică

Nicolae Dică, despre numirea lui Todoran la FCSB: „Nu mă surprinde nimic”

Actualul antrenorul secund al naționalei României a vorbit și despre cel pe care Becali l-a ales pentru FCSB, Dinu Todoran.

„Nu mă mai surprinde nimic! Am trecut prin multe ca jucător şi ca antrenor. Am văzut multe şi nu mă mai surprinde nimic. Todoran e un antrenor tânăr, care îşi doreşte performanţă. Sper să reuşească, Aţi văzut că și cu un antrenor cu experienţă nu ştii daca ai sau nu rezultate”, a adăugat Dică. 

Ce a făcut Dică la FCSB 

  • Instalat în iunie 2017 pe banca FCSB, Dică a fost nevoit constant să suporte imixtiunea patronului la echipă. „Nick” a condus-o pe FCSB în 80 de partide, între care 46 de victorii, a terminat pe locul secund în primul sezon și s-a oprit în șaisprezecimile Europa League, echipa fiind eliminată de Lazio. 
  • Următorul an, Dică a lăsat-o pe FCSB cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat, pe 23 decembrie 2018, la 6 puncte distanță de CFR Cluj. FCSB nu s-a calificat în ediție 2018/19 în grupele Europa League, o contraperformanță bifată după o dublă cu Rapid Viena în play-off.

46 de victorii18 remize și 16 înfrângeri a avut Dică la FCSB

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Dinu Todoran

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Veste excelentă primită de Gigi Becali » Și-a reziliat contractul și poate semna cu FCSB

FCSB o ține în viață pe Dinamo! PCH confirmă ajutorul financiar de la Becali: „Situația e groasă rău, cum n-a fost niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează