FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali renunță la Alexandru Stan: „Ce să mai facă? Să ardă gazul?”

Alexandru Stan
Alexandru Stan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 16:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că va renunța la Alexandru Stan, fundașul stânga de 30 de ani adus în vara lui 2018.

  • FCSB va juca pe 8 și 15 august cu Mlada Boleslav, în turul III al preliminariilor Europa League. Dacă trece, va juca împotriva învingătoarei partidei Ventspils - Vitória Guimaraes, pe 22 și 29 august.

FCSB i-a transferat pe acest post pe Ionuț Panțâru, Aristidis Soiledis și Sorin Șerban, iar primul jucător sacrificat va fi Alexandru Stan.

Sunt unii care trebuie să plece. Stan ce să mai facă la Steaua? Ce? Ce să mai facă? Să ardă gazul? La revedere! I-am adus pe Panțâru și Soiledis. O să-i bat pe toți cu Panțâru în echipă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Momcilovic își va reveni. Are problemele la spate, la coloană. Cu picioarele nu are probleme și nici la cap nu are”
Gigi Becali

Alexandru Stan, 30 de ani, este în prezent accidentat, fiind diagnosticat cu „leziune degenerativă a cornului posterior al meniscului intern al genunchiului drept şi condropatie focală condil femural intern de parte dreaptă”. Acesta a suferit o operație în martie și la finalul lunii ar putea reveni pe teren.

14meciuri a jucat Stan la FCSB

700.000 €este cota lui Alexandru Stan, potrivit transfermarkt.com

2 martie este data la care Stan a disputat ultimul meci pentru FCSB, deplasarea cu Voluntari, scor 2-2

Citește și: 

Becali, detalii despre noul antrenor de la FCSB: „Îl aleg prin rugăciune dintre doi străini! Eu nu mă mai bag la echipă. Vin ca prostul la meci și dau bani ca un idiot”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
heiserkraus
heiserkraus  •  05 August 2019, 20:08

Ideea e ca in teorie si pe hartie, au cea mai buna echipa din campionat, sa fim seriosi. Problema e ca nu-s asezati bine, nu sunt antrenati bine. Atatea schimbari de antrenori si indicatii de regie din tribuna ca baietii astia nu mai pricep nimic...daca ar fi un antrenor precum Protasov sau Oli, care nu accepta balariile lui Gigi, sigur echipa asta n-ar avea mari probleme in campionat... Dar ce sa faci cand ai un *** patron?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  05 August 2019, 19:24

Isi face echipa de *** pentru dosniaci nea jj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartakus.
spartakus.  •  05 August 2019, 18:23

Saptamana trecuta m-am intalnit cu acest Stan intamplator la o spalatorie, era mandru de un Golf 4 tunat de el. Am stat putin de vorba cu el si i-am zis sa plece de la becaliot si imi zambea zicandu-mi ca cine il mai ia la 30 de ani. Ei bine iaca ca i-a facut bkli vantu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează