FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali anunță prima VICTIMĂ după înfrângerea cu Poli Iași: „La primul gol dormea, la al doilea dormea și mai rău” + noi acuze spre arbitraj

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 11:56

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a anunțat astăzi că Andrei Vlad, 20 de ani, portarul care a gafat decisiv în înfrângerea cu Poli Iași, 1-2, va dispărea din echipa de start, locul acestuia urmând să fie luat de Cristian Bălgrădean, 31 de ani, titularul din sezonul trecut. 

„Va intra Cristi Bălgrădean în poartă de la următorul meci, bineînțeles. Cum să trăiesc meciul cu Iași? Nu noi am pierdut meciul. Partida a fost pierdută de săracul copil (n.a - Andrei Vlad) și de arbitru. Trebuie să iasă pe centrări, dormea în poartă. La golul doi, dormea și mai rău în poartă. 

Totuși, Coman, Crețu și Man n-au jucat. Pintilii a jucat 20 de minute, pe Gnohere nu l-am avut. Vom avea 15-20 de victorii la rând după ce revin toți jucătorii”, a spus Becali, la Pro X. 

3a fost nota primită de Andrei Vlad în Gazeta Sporturilor

„Voi face o echipă tare, asta promit. O să vedeți cum va arăta echipa cu Guimaraes, o să vedeți ce înseamnă Panțîru și Crețu în benzi” - Gigi Becali, patron FCSB

Noi acuze către arbitraj

Becali a mutat apoi atenția către arbitraj, FCSB acuzând că nu a primit două penalty-uri în partida de aseară cu Poli Iași, 1-2. Analiza completă asupra decizilor lui Marcel Bîrsan, AICI!

„Totuși, noi nu putem să câștigăm dacă în fiecare meci nu primim câte două penalty-uri. Nu vreau să spun că CFR Cluj e ajutată. Îi respect pe cei de acolo pentru că au făcut ce au făcut. Îl respect și pe Dan Petrescu. Dar e ceva împotriva noastră. Au fost penalty-uri clare ca lumina zilei!  Normal că vreau arbitraj video, eu am țipat cel mai mult pe tema asta”. 

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali explică de ce au picat negocierile cu Costel Enache: „Probabil e un om mai rușinos”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
138672209828437
Gelu Oanca  •  19 August 2019, 20:29

CIOBANE, dar 11m ce lai primit a fost corect?.

gicab
gicab  •  19 August 2019, 16:20
Postat de loko1 pe 19 August 2019, 15:55

Fcs bau bau asta nu are antrenor de portari,sau tot de la becali primește indicațiile astea ? Legenda Dukadam ce sfaturi i-a dat, de puștiul stă pe linia porții ,

Dacă dukadam nu apăra acele lovituri de departajare ar fi fost dat uitării ...

gicab
gicab  •  19 August 2019, 16:08

15-20 de victorii la rând.., cea mai buna gluma pe ziua de azi

Vezi toate comentariile (37)
Comentează