FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu și la Gino Iorgulescu: „Mi-a zis «Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro?!”

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu
Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 18:30 / Actualizat vineri, 07 august 2020 19:09

Gigi Becali l-a criticat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele FRF. Patronul celor de la FCSB l-a luat în vizor și pe Gino Iorgulescu, șeful Ligii. 

  • GSP a scris azi despre cum înghețarea clasamentului în Liga 1 a regăsit-o pe FCSB pe locul 5 în play-off, poziție care îi va aduce o sumă mai mică din drepturile TV cu circa 350.000 decât dacă s-ar fi clasat pe locul 3.
  • De asemenea, FCSB avea o restanță, nedisputată, cu Astra. Dacă ar fi câștigat-o, iar giurgiuvenii ar fi pierdut contra Craiovei (altă partidă care nu s-a disputat), atunci roș-albaștrii ar fi încheiat sezonul pe poziția a 3-a.
  • FCSB s-a sabotat singură când a ales să folosească mai mulți juniori în confruntarea cu CFR, 0-2. O victorie ar fi făcut ca „roș-albaștrii” să încheie pe locul 3 în condițiile actuale.

„Ne pui să votăm care puncte contează, toate sau doar din play-off. Noi votăm, dar pe urmă spui că suntem niște proști, că nu mai contează. Noi avem Comitetul de Urgență, Comitetul Executiv, în care fac ce vor.  «Voi, proștilor, riscați banii, iar noi luăm bani de la voi. Proștilor, idioților, aveți stăpâni și faceți ca noi». 

Nu sunt împotriva sistemului cu 16 echipe. Bine, mă, să fie și Dinamo, au dreptate până la urmă. Să zicem locul 7 joacă împotriva locului 3 (n.r. în barajul de cupe europene, detalii AICI!). Nu e normal ca CFR, Craiova sau noi să jucăm cu unii din play-out. Dar am acceptat și asta, că nu vreau să mă cert cu nimeni. Nu mă mai enervez ca pe vremuri. Așa e România, aici m-am îmbogățit aici, merg la biserică aici, dar nu există inteligență, doar stăpânire. Când votezi, votezi stăpâni. Acum, vii să spui că nu mai iau banii pe care trebuia să-i iau. Că «Eu sunt Burleanu și așa comand eu»”,  declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Becali, schimb de replici și cu Iorgulescu

„Am vorbit cu Gino Iorgulescu și mi-a zis «Bine, măi Gigi, contează la tine 300.000 de euro, la câți bani dai tu ca donații?!”. Uite, contează și la Becali. Eu nu mă mai cert cu nimeni, dar când pot să îmi cer dreptatea, o cer la judecători. Dacă îmi dau dreptate, bine, dacă nu, asta e. Nu mă cert nici cu Burleanu, nici cu nimeni”, a încheiat patronul celor de la FCSB. 

VIDEO Becali l-a făcut să se lase de meserie: „Antrenorii sunt în lojă, eu am făcut un pas în spate”

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB. Manevrele lui Gigi Becali pentru a bloca CSA Steaua în Liga 3: „Nu putem să îi lăsăm așa”

Gigi Becali amenință FRF: „Merg la TAS. Cum să faci asta?! Pierd bani”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
163047312017723
Get Down  •  08 August 2020, 11:13

Ne pare nespus de rau nea *** Blasfemistu . Dar ai devenit echipa a doua a cfrului asa ca *** din gura ca la anul o sa te faca craiova si frf si liga de o sa ajungi pe 9 :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  08 August 2020, 06:44
Postat de zorrozabal pe 07 August 2020, 21:11

Asa e dom Becali!Tot mai buni sunt Justin Stefan si Stoichita!Baieti inteligenti!Nici nu e nevoie sa le zici personal ce sa faca!Poa sa le zica si Lutzu!

Cica de ce nu da 3-0 la masa verde cu Astra si pentru el si in meciul lu Astra cu Craiova!Ca numai asa poa sa prinda locul 3!Dar el cum se face ca a jucat cu juniorii?Nu cumva de nevoie,ca sa mascheze altceva?Testele alea- facute la clinica proprie-or fi fost corecte?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  08 August 2020, 02:18

Pffffff..... Scarba .... Marele Crestin....Pffff....Scarba

Vezi toate comentariile (16)
Comentează