FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Becali, avertisment direct pentru Șumudică: „Vezi-ți de treaba ta! Nu știu cât mai stai la CFR”

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă schimbul de replici cu Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj.
Gigi Becali, patronul FCSB, continuă schimbul de replici cu Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021 16:23 / Actualizat vineri, 13 august 2021 18:38

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă schimbul de replici cu Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj.

Mai întâi, Gigi Becali s-a declarat deranjat de ironiile lui Marius Șumudică la adresa vicecampioanei României, după victoria, 1-0, obținută de CFR Cluj la Mioveni.

Acum, finanțatorul roș-albaștrilor îi atrage atenția din nou lui Șumi să se concentreze pe echipa sa și lasă de înțeles că „feroviarii” îl vor demite în cazul în care va lega mai multe eșecuri la rând.

Gigi Becali, avertisment pentru Marius Șumudică: „Nu o să fii toată viața la CFR Cluj”

„Eu nu m-am supărat pe el, dar nu trebuia să spună el FCSB. FCSB sunt eu. Dacă ai ceva cu MM sau cu Todoran, răspunde-le lor. Eu am făcut nişte gesturi pentru el, m-a atacat când a spus FCSB.

El cred că ştie că pe cei de la Cluj nu-i interesează Conference League. Și foarte bine fac. Nu s-a calificat cu Young Boys, iar dacă mai pierde 2 meciuri să vedem dacă o să mai vorbească foarte mult de CFR Cluj. 

Mai bine să nu-şi piardă prietenii, că nu e frumos. Vezi-ți de treaba ta şi nu te mai certa cu lumea, că nu o să fii acolo toată viaţa!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Marius Șumudică, înainte de CFR Cluj - Steaua Roșie: „Ne așteaptă infernul”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat „dubla” cu Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League și anunță că postul său nu depinde de accesul în grupele UEL.

„E clar că ne așteaptă infernul acolo! Dar nu cred că avem ceva de pierdut. În primul rând, nu cred că îl putem numi un play-off de Europa League, pentru mine e un play-off de Champions League. Steaua Roșie a fost în ultimii doi ani în grupele Ligii, a chinuit-o pe Milan până în minutul 90, are 10 internaționali. E o echipă foarte puternică.

Dacă ne vom ridica la nivelul lor, cu siguranță vom pune și noi probleme. Mi-aș dori să nu mai existe sincope după minutul 20, nu înțeleg de ce au apărut cu Young Boys. Ne jucăm soarta europeană. Chiar dacă suntem calificați în Conference, toată lumea își dorește să ajungem în Europa League”, a declarat Șumudică în cadrul unei conferințe de presă.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali confirmă GSP: „Gata, Tănase a semnat! Ce să caute în Turcia sau Arabia Saudită?” + primă fabuloasă în contract

Asta-i ultima: Pablo Cortacero s-a înscris la masa credală și așteaptă bani de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
cornelcc
cornelcc  •  14 August 2021, 11:00
Postat de senin pe 13 August 2021, 19:06

Sumudica pare a fi pe făraș nu cred ca poate sa o învingă pe Steaua Roșie, nu are atac, iar în apărare sta destul de prost. A făcut câteva prostii de începător...

N-a facut nici o prostie de incepator. Atat il duce bibilica, dupa cum ii place lui sa spuna, crezand ca e motiv de lauda..... .

cornelcc
cornelcc  •  14 August 2021, 10:55
Postat de parpalache pe 13 August 2021, 21:13

Nu e vorba de nici un imprumut!Confunzi cu Mutu!Cand Shumi era la Astra,MM asmutzise presa pe el- ca cica cand era la gradinitza a spart un geam(cica ar fi jucat la pariuri in niste meciuri de juniori),iar presa„intransigenta”,cerea nici mai mult nici mai putin decat suspendarea pe cel putin doi ani!Miza?Sa fie Shumi dat afara de la Astra si sa ia fcsb titlul!Dar...Spre surpiza generala comisiile i-au dat lui Sahumi numai o pedeapsa simbolica- de doua luni, cu amanarea executarii...in pauza competitionala!Ce miracol se intamplase?Prin faptul ca aceiasi presa si-a pus surdina si s-ia innabusit cu sughitzuri schelalaielile,era clar ce se intamplase!Intervenise JUPANUL cel mare!Cel care are la degetul mic si comisiile si liga si tot ce misca in rahiticul nostru fotbal!De ce?Ce urmarea?Pai...Il ochise ca-i merge mintea si il dorea la el la echipa!Dar nu s-a inteles cu MM-care nu intelegea sa nu mai fie el„principalul”la echipa!

Te-nseli amarnic! Nu-i mergea mintea, ca el are bibilica!

sexilianul
sexilianul  •  14 August 2021, 09:00

gura goala cu puscaria neterminata.........

Vezi toate comentariile (27)
Comentează