FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă GSP » Keșeru își ia adio de la postul de titular: „Nu mă mai întrebați de el”

Claudiu Keșeru, în FCSB - CFR Cluj 3-3 // foto: Imago Images +23   FOTO
Claudiu Keșeru, în FCSB - CFR Cluj 3-3 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 15:15 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 15:37

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, lasă de înțeles că atacantul Claudiu Keșeru (35) și-a pierdut locul de titular, informație anunțată de GSP.ro în exclusivitate.

Prestația lui Claudiu Keșeru din derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-3, l-a nemulțumit pe Gigi Becali. Experimentatul atacant a rezistat pe teren doar 45 de minute și a fost notat cu 4 în Gazeta Sporturilor, a doua cea mai mică notă după 3-ul primit de Ovidiu Popescu.

GSP.ro v-a informat în această dimineață că atacantul nu va mai primi credit din partea staff-ului tehnic decât în situații de urgență maximă. Câteva ore mai târziu, Gigi Becali și-a declarat nemulțumirea față de randamentul lui Keșeru.

Alarmă la Dinamo înainte de Derby! Un post vital din echipă rămâne într-o variantă de avarie
DINAMO - FCSB
Alarmă la Dinamo înainte de Derby! Un post vital din echipă rămâne într-o variantă de avarie

Gigi Becali: „Să mergem pe mâna copiilor de 19 ani!”

„Ce vreți să îi fac eu? Care e meseria lui? Să dea goluri! Vreți să dau eu goluri în locul lui? Știa situația de la început. Am spus și eu, dar a spus și MM că vom încerca să mergem pe mâna tinerilor, dar uitați că a jucat din nou titular. Nu e bine nici așa?

Tot eu am ceva cu el? Nu, tată! Dar dacă lui îi convine că am ajuns să ne punem bazam într-un copil de 19 ani, atunci să mergem pe mâna copiilor de 19 ani. Nu mă mai întrebați de Keșeru. Eu am și alte treburi, nu să stau să vorbesc de el”, a spus Becali pentru ProSport.

Cu CFR Cluj, Claudiu Keșeru a avut cel mai mic index InStat de pe teren, 177. A expediat un singur șut spre poarta lui Hindrich, pe care nu a reușit să-l cadreze. Dintre cele 12 pase încercate, doar 9 au fost precise. Pe deasupra, a pierdut mingea în 10 rânduri.

Keșeru a fost aproape de despărțirea de FCSB în iarnă 

Keșeru a fost la un pas să fie dat afară în această iarnă. Gigi Becali a dorit să procedeze exact ca în cazul lui Budescu, însă Claudiu s-ar fi aflat în imposibilitatea de a mai juca fotbal până în vară, dacă ar fi acceptat să plece de la FCSB.

El a evoluat deja la două cluburi în actualul sezon și regulamentul nu permite ca un jucător să bifeze 3 echipe în același campionat.

Becali a acceptat să-l păstreze în continuare în lot și chiar să ruleze pe salariul pe care a semnat în vara trecută, când a venit de la Ludogoreț, un contract imens pentru Liga 1, 25.000 de euro net lunar.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cristian Bălgrădean a semnat! Unde va juca până în 2024

Elevul Dima dintr-a 10-a » Povestea unuia dintre cei mai tineri debutanţi din Liga 1: „Cu şcoala merge bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
229465902041427
Vasile Dinca  •  27 Ianuarie 2022, 17:16

As dori ca Gazeta sa lase pe site clasamentul Ligii I insotit de meciurile din etapa, asa cum era odata. Multumesc!

229465902041427
Vasile Dinca  •  27 Ianuarie 2022, 17:11

Domnule Becali, eu nu pot sa inteleg cum ai putut sa dai salarii asa de mari lui Keseru si lui Budescu, niste profitori, care nu au jucat nimic de cand au venit la FCSB. Varsta lor trebuia sa ti ridice ceva intrebari. Ar trebui ca in contractul unui jucator sa existe si posibilitatea , ca in cazul in care nu joaca nimic, sa i se diminuieze la jumatate salariul. Cred ca asa ar trebui procedat cu Keseru. Acesta ar trebui sa aiba bunul simt si sa ceara singur diminuarea salariului. Pentru ce ia 25000 de euro? Pentru ca e prezent la antrenamente? Daca ar avea bun simt...ar pleca!!!! Am sa ma intorc si la Budescu. Alt om fara scrupule si bun simt! Acum joaca la alta echipa cu un salariu de 10000 de euro! Ar fi trebuit sa joace gratis, pentru ca era platit de Becali patru luni cu 150000 de euro! Mare nerusinat!!!! Astfel de jucatori nu au ce cauta in fotbal!!! Cu salariile care le au , ar trebui sa *moara* pe teren! Lasati va de fotbal Keseru si Budescu! Sa va fie rusine, speculantilor!

udfjts_xhousj
udfjts_xhousj  •  27 Ianuarie 2022, 16:09
Postat de dora pe 27 Ianuarie 2022, 16:04

FCSB-ul, de ani buni, nu mai este ”invatata” sa joace cu un varf impins. Sa nu uitam ce soarta crunta au avut varfuri impinse / atacantii de careu care au evoluat, in ultimii ani, sub culorile FCSB-ului !

au ajuns la TAS

Vezi toate comentariile (6)
Comentează