FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

Gabi Balint, 58 de ani, nu consideră că Budescu (31) poate fi folosit în poziția de „9 fals”, așa cum și-ar dori patronul FCSB, Gigi Becali (62). +22   FOTO
Gabi Balint, 58 de ani, nu consideră că Budescu (31) poate fi folosit în poziția de „9 fals”, așa cum și-ar dori patronul FCSB, Gigi Becali (62).

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 19:38 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 19:50

Gabi Balint, 58 de ani, nu consideră că Budescu (31) poate fi folosit în poziția de „9 fals”, așa cum și-ar dori patronul FCSB, Gigi Becali (62).

  • CONTEXT: Becali a anunțat zilele trecute un acord cu Budescu, fotbalistul Astrei care va deveni liber de contract la vară;
  • Finanțatorul FCSB i-a transmis mijlocașului ofensiv că îl vrea doar pentru poziția de „9 fals” - toate detaliile, AICI!

Budescu mai bine se lasă decât să-l facă Becali 9 fals. E bun ca al doilea vârf, când îi dai libertate pe teren și nu-i ceri nimic în plan defensiv. Ca să poți beneficia de pasele lui, ai nevoie și de un atacant rapid. Ar putea să joace foarte bine într-un 4-4-2, al doilea vârf”, a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Budescu, dorit înapoi la FCSB

FCSB. Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a dat 8 pase decisive

2 milioane de euroeste cota lui Constantin Budescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Gigi Becali e un om foarte bun în afară de declaraţiile pe care le dă la cald, când îl sunaţi voi şi vorbeşte la telefon. În afara declaraţiilor, e cu totul şi cu totul altceva! Ne-am înţeles bine la Steaua, aşa că de ce să nu rămânem prieteni?
Constantin Budescu, atacant Astra

Budescu are o clauză de reziliere de aproape un milion de euro, iar orice club care îi va plăti clauza îl poate transfera fără acceptul nostru. Un mare avantaj îl are FCSB pentru că el s-a simţit foarte bine acolo, e apreciat de domnul Becali, e apreciat de MM Stoica, e apreciat de întreaga echipă
Dani Coman, președinte Astra

Cele mai tari imagini din FCSB - Astra 3-0

+18 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

Helmut Duckadam, crunt cu un jucător din Liga 1: „A făcut greșeala vieții lui!”

Trei transferuri dorite de urgență la FCSB: „Echipa va fi alta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  17 Ianuarie 2021, 10:25

”Marele specialist” balint își dă cu părerea! E un mare antrenor,are strălucite rezultate ca antrenor...Se înjosește lângă gsp pentru o mână de bani,o fi ajuns la fundul micuțului său sac...

lupu68
lupu68  •  17 Ianuarie 2021, 10:19

Bravo, GSP, trageti pe toate partile! Tir de voie! Poate- poare va trece disperarea ca FCSB s-ar putea sa ia titlul! Pai Balint e antistelist, adica antifcsbist, de cand s-a nascut, pentru el numai banii conteaza, n-a ciuguluit saracu' nimic de la nea Jiji, cu el v-ati gasit sa defilati?

mario78a
mario78a  •  17 Ianuarie 2021, 07:54

Free Gigi, a dat la saraci.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează