FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, mesaj clar pentru Diogo Salomao: „Săracul, mai are mult!”

Diogo Salomao
Diogo Salomao

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 august 2019 16:30

Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul arătat de mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, adus în această vară.

Cu toate că nu l-a convins, Becali îi mai dă o șansă lui Diogo Salomao și așteaptă ca aceasta să revină la forma de la Dinamo.

Lasă-l pe Salomao. Salomao, săracul, mai are mult până să poată să joace”, a declarat Gigi Becali la ProTV. 

850.000 €este  cota lui Diogo Salomao, potrivit transfermarkt.com

„Am mai făcut și o tâmpenie. I-am luat pe Moutinho și Salomao care nu stau în ghete. Am dat telefon să nu mai apară la echipă. Întâi să se antreneze și apoi să vină. Pentru ce să îi pun pe lista UEFA? Decât să joace Salomao, mai bine joacă un portar în locul lui!”Gigi Becali, după FCSB - Alashkert 2-3

Salomao, adus pentru a le face concurență lui Dennis Man și Florinel Coman, a bifat 4 meciuri până acum.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali a iertat un renegat! Nu-l mai dă afară și-l bagă titular cu Astra: „Dacă i-a născut iubita, să joace ca lumea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
rocky2
rocky2  •  04 August 2019, 17:55

Inca o bască luata de cioban!

planetfun
planetfun  •  04 August 2019, 17:44
Postat de fairplayromania pe 04 August 2019, 17:09

În 2 ore incepe Craiova, iar gsp publică 30 de articole cu aceasta echipa fara nume, suporteri, stadion.... Băi gsp, sunteti ziar particular? Chiar va bateti joc de tot campionatul ! Va mirati de ce aţi ajuns ambalaj....

Pai se gandesc la tine, sa ai si tu ce comenta pe aici- pe langa subiect. Pe toate stirile cu steaua/fcsb esti. Ciudat nume ti-ai ales, sau poate esti autoironic.

persanu
persanu  •  04 August 2019, 17:43
Postat de fairplayromania pe 04 August 2019, 17:09

În 2 ore incepe Craiova, iar gsp publică 30 de articole cu aceasta echipa fara nume, suporteri, stadion.... Băi gsp, sunteti ziar particular? Chiar va bateti joc de tot campionatul ! Va mirati de ce aţi ajuns ambalaj....

Pana naivii nu înțeleg că își încarcă creierul cu multe iformații care le încarcă psihicul... Degeaba. Pana atunci click bite. Vezi cazul Caracal, identic cu cazul Becali. Se comentează pe toate emisiunile același lucru continuu de 10 zile, fără sa vină careva cu un plus valoare... Si cand ma gândesc că radeau De Dan Diaconescu in Direct ma bufneste râsul... Televiziunile fac azi ce facea DDD acu 15 ani in garsonieră... Așa si marii ziariști... Articole grămadă fara informație cu valoare... Dar titlul atrage pro,.? Tul

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close