FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, detalii incredibile despre transferul lui Gnohere în Egipt: „Le-am zis că trimit scrisoare la DNA”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 13:49

FCSB // Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre posibilitatea de a-l aduce la echipă pe vârful Adrian Petre (22 de ani), legitimat la Esbjerg. Informația a fost publicată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

Finanțatorul roș-albaștrilor spune că venirea lui Adrian Petre depinde de perfectarea transferului lui Harlem Gnohere în Egipt, tranzacție care întâmpină acum unele probleme. 

Becali: „Îl iau pe Adrian Petre, dar cum să dau un milion comision pe Gnohere?!”

„Îl iau pe Adrian Petre dacă îmi propun să fac asta! Vreau să-l iau la prețul pe care îl vreau eu. 

Să vedem ce se va întâmpla cu Gnohere, pentru că cei care se ocupă de transfer mi-au zis că e 100% transferat și eu l-am lăsat acasă. După aceea, au zis «Da, dar noi am obținut 1.800.000 pe el și ne-ai da și nouă un milion». Băi, voi sunteți nebuni? Cum să vă dau eu un milion? Dăm și impozit la statul român 150.000 de euro. Le-am zis «Stați să trimit o scrisoare către Ministerul Finanțelor și la DNA». Alți oameni au făcut pușcărie pentru așa ceva.  

(...) Și atunci, ce am făcut? Am luat legătura direct cu clubul din Egipt și le-am spus că nu e vorba de 1.800.000 de euro, ci de 800.000 de euro și acum s-ar putea să se facă”, a declarat Becali, la Pro X. 

Gigi Becali s-a interesat de Adrian Petre

Interesul lui Gigi Becali pentru Adrian Petre nu e nou, însă zilele trecute, pe adresa clubului de care aparține vârful naționalei de tineret a și fost trimisă în scris o ofertă concretă din partea vicecampioanei României.

Suma pe care Becali îi anunță pe danezi că e gata să o achite e de numai 500.000 de euro, iar propunerea i-a determinat pe cei de la Esbjerg să nici nu stea prea mult pe gânduri și să respingă propunerea. 

Mai mult, clubul din Danemarca s-a simțit ofensat de suma pe care FCSB i-a oferit-o pentru un fotbalist pe care Esbjerg anunța pe parcursul toamnei că își dorește cel puțin 3 milioane de euro.

Becali plusează până la 800.000 de euro

Foarte probabil, Gigi Becali va mări suma din ofertă, însă nu e dispus la un efort financiar care să depășească 800.000. O altă variantă pe care patronul FCSB ar dorit-o e aceea de a-l aduce sub formă de împrumut până la vară, perioadă în care să-i achite salariul actual, iar la finalul sezonului să aibă posibilitatea de a activa o clauză de cumpărare, însă e o soluție pe care Esbjerg nu o agreează sub nicio formă.

Destinație inedită pentru Gnohere! Detalii de ultim moment despre transfer: „80% lucrurile sunt rezolvate”

Vezi și: 

FCSB // ULTIMA ORĂ / TAS a dat VERDICTUL! Sancțiunea primită de FCSB în scandalul banilor împrumutați Astrei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
bigbolo
bigbolo  •  14 Ianuarie 2020, 17:54

Hotul striga "hotii". Cum sa vorbeasca infractorul asta despre DNA???

100002473541087
Danut Ognean  •  14 Ianuarie 2020, 16:32

ha ha ha!fortza dinamo!fortza cfr

parpalache
parpalache  •  14 Ianuarie 2020, 16:28

Incurcate sunt vorbele-ca si afacerile-"investitorului" vedeta tv!Raspandacii lui de la GSP ne ziceau ba de zece milioane,apoi de cinci milioane si ne asigurasera ca sigur pleaca pe ...doua!Iar el ne zice acum ca nu,ca pleaca pe 8oo de mii!Dar poti sa-i mai crezi pe"investitorii"astia?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează