FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI 2-2

Gigi Becali, dezlănțuit la TV: „Poenarule, eu te-am făcut pe tine!” + „Primarul din Clinceni mi-a zis: «Domnule președinte, vom fi slugi credincioase!»”

Gigi Becali a avut o intervenție nemiloasă la adresa lui Ilie Poenaru
Gigi Becali a avut o intervenție nemiloasă la adresa lui Ilie Poenaru

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2021 13:29 / Actualizat marti, 11 mai 2021 15:17

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut o nouă reacție dură la adresa Academicii Clinceni, echipa care luni seara i-a pus o piedică serioasă în drumul spre titlu (2-2).

În primă fază, într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, latifundiarul a scos în evidență faptul că Academica Clinceni ar fi în continuare echipa lui, dezvăluind că are de recuperat o sumă importantă de bani de la clubul pe care l-a sprijinit când se afla în liga secundă. 

Apoi, într-o intervenție telefonică avută la Pro X, Gigi s-a luat de antrenorul Ilie Poenaru, de primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, dar și de Raul Rusescu, Adi Popa sau Cristi Tănase, toți trecuți la un moment dat pe la FCSB. Dintre aceștia, „Pufulete” Rusescu a fost ținta favorită a lui Gigi.

Gigi Becali, furibund: „Poenarule, eu te-am făcut pe tine!”

„Jucătorii de la Clinceni erau disperați, dar cu CFR de ce mergeau pe teren? Nu vreau să-i jignesc. Rusescu, Adi Popa, Tănase mai au mulți ani de trăit, dar să se întrebe pentru ce luptă și să-și aducă aminte de ce le-a zis nea Gigi. Nu vreau să-i supăr, dar e vorba de caracter. 

Poenarule, eu te-am făcut pe tine! Nu mai aveai nicio echipă dacă nu eram eu. A spus că ne-a citit? Ce citește el? Ce ar fi citit el fără mine? Campionatul tot îl iau, că Dumnezeu va fi împotriva lor. Poenaru a mâncat pâine de la mine. 

Nu zic că trebuiau să nu joace curat. Dar mie mi-au luat 4 puncte și cu CFR mergeau pe teren! Puteam să merg la Poenaru și să-i zic unele lucruri. Primarul din Clinceni a venit mai demult la mine și mi-a spus: «Domnule președinte, vom fi slugi credincioase!»”, a declarat Gigi Becali în această dimineață, la Pro X. 

Luați puncte cu CFR, dar cu noi vă plimbați pe teren! Rusescu putea să zică că nu joacă împotriva CFR-ului că acolo joacă nașul lui, Chipciu - Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO Ilie Poenaru, declarații după FCSB - Academica Clinceni 2-2

 Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Gigi Becali își cere banii, după ce FCSB s-a încurcat cu Academica: „Clinceni e echipa mea. Să-mi dea 400.000 de euro!”

Gigi Becali s-a săturat! Anunț categoric în privința lui Andrei Vlad: „Doar acolo mai joacă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (170)
berlusconi
berlusconi  •  11 Mai 2021, 20:26
Postat de adriann_ pe 11 Mai 2021, 20:00

POSTACULE, NU POTI SA TRANSFERI CEVA CE NU DETII :))) Atata lucru intelegi si tu, doar ca din ticalosie te faci ca nu pricepi :)))

Cum era aia? Screenshot! :)))) Ce legătură are replica ta cu ce am scris eu acolo? Eu am luat ce scrie pe site-ul CSA, și care dovedește continuitatea echipei. Nu s-a transferat marca, nici nu am spus asta, ci restul ce țin de echipa de fotbal.

spartanul_1
spartanul_1  •  11 Mai 2021, 20:03

Alo, FRF și LPF ce fac? Autodenunțurile fariseului nu le ia nimeni în considerare?

adriann_
adriann_  •  11 Mai 2021, 20:00
Postat de berlusconi pe 11 Mai 2021, 18:09

Pentru ca nu a CONTESTAT NIMENI preluarea echipei de catre SC FCSB SA in 2003! Ei contesta folosirea marcii fara acordul armatei, atat. Dar tot ce a apartinut de AFC Steaua in 2002 a fost cedat catre SC FCSB SA in 2003. -- Prin contractul de cesiune nr. 30/2003, S.C. F.C. ”Steaua Bucureşti” S.A. prelua în mod gratuit o parte a drepturilor A.F.C. “Steaua Bucureşti” (drepturile de participare în Divizia A, drepturile federative asupra tuturor jucătorilor A.F.C. “Steaua Bucureşti”, toate contractele de publicitate, sponsorizare, drepturile de televiziune etc.). , de pe csasteaua.ro. - Pana si Gabi Balint a recunoscut: Atac dur al lui Gabi Balint: „FCSB e continuatoarea Stelei, dar nu mă reprezintă! Nu pot să accept ce face Gigi Becali cu echipa aia mare”.

POSTACULE, NU POTI SA TRANSFERI CEVA CE NU DETII :))) Atata lucru intelegi si tu, doar ca din ticalosie te faci ca nu pricepi :)))

Vezi toate comentariile (170)
Comentează