FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, dezvăluiri despre următorul supertransfer pe care îl vrea la FCSB: „Îl iau la vară, e bun pentru Steaua” » Anunță o schimbare masivă a strategiei

Gigi Becali plănuiește o schimbare de strategie la FCSB
Gigi Becali plănuiește o schimbare de strategie la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 11:15

FCSB // Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a reluat discuțiile privind transferul lui Alexandru Pașcanu, 20 de ani, fundașul lui Leicester, pe care speră să-l aducă în vară. 

„Îl voi lua pe Pașcanu în vară. Am vorbit cu cineva de la echipa națională, mi-a spus că Pașcanu și Adrian Rus (n.r. - fundașul lui Sepsi) sunt foarte buni, dar Pașcanu e mai tehnic și e mai bun pentru Steaua.

Vreau să nu mai am nici măcar un jucător străin în echipă peste 3-4 ani. Veți vedea doar jucători români în prima echipă, eu realizez ce îmi pun în cap”, a spus Becali, la Pro X. 

Pașcanu, care poate juca oriunde în linia defensivă, va deveni liber de contract la vară și ar putea veni gratis la FCSB. Fundașul de 20 de ani a strâns 12 meciuri în naționala de tineret a României.

3 jucători străinisunt acum titulari la FCSB: Planic, Junior Morais și Gnohere

„Îmi pare rău că nu l-am luat pe Andrei Cristea, dar nu l-au vrut oamenii  mei și nu îmi mai pare rău. Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu, să nu fie acest transfer.” Gigi Becali 

Vezi și: Ajutor pentru Gigi Becali » Omul de încredere al patronului FCSB i-a propus doi fundași

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Ianuarie 2019, 19:13

Baiatul asta ar trebui sfatuit, de catre familie si agentul sau, sa-si vada de treba lui in Anglia !! Acolo poate fi urmarit mai bine de unele echipe din Premier League si poate prinde un contract serios de profesionist cu o intrega cariera in fotbalul care conteaza. Daca se bucura acum la 15-20 de mii de euro de la Becali, cariera lui se va ingropa prin Romania si va ajunge sa se bucure ca pleaca de la Fcsb prin tarile arabe !! Cu Fcsb nu va juca prin cupele europene, decat prin preliminarii, iar daca cumva mai si greseste la vreun meci, ciobanul fardat il va desfiinta prin ziare, sau la televizor !!Sunt convins ca daca va face un european reusit va avea oferte multe si serioase din Vestul Europei !!

whiteredarad
whiteredarad  •  22 Ianuarie 2019, 16:01

Gigi Becali se destainuie : „Îmi pare rău că nu l-am luat pe Andrei Cristea, dar nu l-au vrut oamenii mei și nu îmi mai pare rău. Până la urmă, așa a vrut Dumnezeu, să nu fie acest transfer.”. E limpede...lui Gigi ii pare rau,...dar nu-i pare rau. Dincauze...dintr-astea FCSB nu prea mai castiga un campionat !

1035504319811062
Romeo Daniel  •  22 Ianuarie 2019, 16:01

acum nu poate sa-l ia pentru ca nu este liber de contract :-)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează