FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali e ultimul, dar și penultimul! :D FCSB a ajuns pe 14, depășită inclusiv de „satelitul” din sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 15:50

Gigi Becali a reușit contraperformanța de a duce FCSB pe ultimul loc, imediat deasupra roș-albaștrilor fiind Clinceni, club finanțat tot de el anul trecut și care e controlat în continuare de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi

  • FCSB evoluează astăzi împotriva lui Guimaraes, în manșa a doua a play-off-ului Europa League. Meciul va începe la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis de Protv.

Becali are șansa în această seară să se revanșeze pentru toate rateurile din campionat.

O calificare în grupele Europa League ar mai șterge din nereușitele din prima jumătate a turului sezonului regulat. Însă, Becali n-a reușit doar contraperformanța de a duce FCSB pe ultimul loc, dar chiar și al doilea club pe care îl subordonează din umbră, Academica Clinceni, merge foarte prost. E pe penultimul loc.

Practic, formațiile aflate în grija lui Becali sunt cele mai slabe în actualul sezon, având cel mai prost punctaj, fiecare câte 4 puncte. 

Dovada clară a implicării lui Becali la Clinceni a fost decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care, la sesizarea secretarului general de la Casa Fotbalului, a amendat ambele cluburi cu câte 20.000 de lei.

Din contul FCSB, pe parcursul sezonului trecut, au fost transferate sume de bani către Clinceni, care activa în liga secundă și unde cel care controla clubul era și e și în prezent Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi. 

În 2008 și-a pus piedică singur

A mai existat în trecut o situație în care Becali controla un al doilea club de Liga 1, în afară de FCSB. În 2007-2008, Gloria Buzău era practic tot echipa lui Gigi, dar la meciul direct, disputat la Buzău, roș-albaștrii s-au împiedicat, scor 1-1, fiind egalați în minutul 90 de Bunică.

Dacă ar fi câștigat acel meci, FCSB ar fi fost campioană la finalul sezonului fiindcă a pierdut titlul la un singur punct distanță. 

Meciul Gigi vs Gigi e pe 28 septembrie

Confruntarea directă dintre cele două formații va avea loc în antepenultima etapă a turului sezonului regulat. Clinceni și FCSB se vor afla față în față, iar partida se va disputa cel mai probabil pe stadionul din Clinceni, unde lucrările de modernizare a arenei sunt aproape finalizate. Acea rundă e programată în weekendul 28-29 septembrie.

Dreptul la replică

Reprezentanții clubului Academica Clinceni au solicitat dreptul la replică și au dorit să evidențieze faptul că patronul FCSB-ului nu se implică la gruparea ilfoveană.

Ținem să menționăm că domnii Gigi Becali și Vasile Geambazi nu au nicio implicare la Academica Clinceni. Clubul Academica Clinceni nu este controlat sau subordonat din umbră de nimeni. Este administrat de un Consiliu Director și se finanțează cu ajutorul banilor veniți din drepturile tv, dar și din partea partenerilor/sponsorilor noștri (vizibili la toate meciurile și acțiunile de presă organizate înainte și după partide)”, au precizat reprezentanții Academicii Clinceni.

Citește și: 

VIDEO Ce a postat pe Instagram iubita lui Florinel Coman, după imaginile cu atacantul de la FCSB hărțuit pe străzile Bucureștiulu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  29 August 2019, 18:24
Postat de lapusneanul pe 29 August 2019, 16:58

bre, intreb din curiozitate, ce treaba mai are borcea cu dinamo ? sau voi nu aveti habar pe ce lume traiti ?

'Om trai si 'om vedea. ***.. daca nu mai stii de viata lui nimic inseamna ca sunteti salvati?!! Eeh...e oricum asa...o aroganta!! Nu despre asta e vorba aici, pe site-ul postacilor anonimi din Romania?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  29 August 2019, 17:38
Postat de niculaemoromete pe 29 August 2019, 17:34

... dar ce-o să mai ziceți când Gigi va fi primul și pre-primul, ăh?!!!

optimistule...:)

niculaemoromete
niculaemoromete  •  29 August 2019, 17:34

... dar ce-o să mai ziceți când Gigi va fi primul și pre-primul, ăh?!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează