FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali: „Florinel Coman are ofertă de la satelitul lui Man. City” + Mesaj pentru Cosmin Contra: „Am cel mai bun fundaș stânga din toate timpurile”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 11:22

Gigi Becali și-a lăudat din nou jucătorii, iar principalii vizați au fost Ionuț Panțîru (23 de ani) și Florinel Coman (21 de ani). Despre atacant a dezvăluit că are o ofertă de 10 milioane de euro. Dennis Man (21 de ani) și Olimpiu Moruțan (20 de ani) au fost și ei menționați de către patronul FCSB. 

„Avem cel mai bun fundaș stânga din toate timpurile în România: Panțîru! Ce Selymeș, Panțîru va fi cel mai mare din toate timpurile! Bine, și acum e, dar nu îl văd oamenii. Poate asta e calitatea mea, să văd înaintea altora. Altfel îl luau alții înaintea mea. Echipa națională are nevoie de el că n-are fundaș stânga. Nu îl întrebați pe Contra, ce, el nu vede? E treaba lui. Poate cine știe, nu mă pricep eu și zice că vorbesc aiurea”, a spus Gigi Becali, la PRO X.  

„Florinel Coman are ofertă de la satelitul lui Manchester City”

Întrebat dacă Florinel Coman, convocat în premieră de către Cosmin Contra, ar trebui să fie titular la echipa națională în „dubla” cu Insulele Feroe și Norvegia, Gigi Becali a oferit un indiciu cu privire la oferta primită pentru mijlocaș. Acesta ar fi dorit de către satelitul lui Manchester City, cel mai probabil fiind vorba de New York City. 

„E treaba lor. Ce mă mai bag eu. El ce e? Marcă gol, pasă de gol. El a început să aibă ceva din Neymar. Se distrează cu adversarul. Îl ai în echipă pe Florinel, te aștepți să dea gol sau pasă de gol. Nu îl bagi pe Coman, nu dai gol. E imposibil ca el să nu facă ceva. Driblează, dă gol sau pasă de gol. Asta face Coman. Eu la ora asta am ofertă de 10 milioane pe Coman plus 50% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Cu alte cuvinte iau sigur 20. Dar nu îl dau că vreau 20-20. Eu de unde știu dacă îl transferă? Că echipa care îl ia e un fel de satelit al lui City. Eu vreau 20 de milioane acum. Dacă dă gol și cu Norvegia nu mai vreau 20, vreau 30”, a spus patronul FCSB-ului.  

Echipa-satelit a lui Manchester City este New York City, din prima ligă nord-americană. 

Florinel Coman a testat FIFA20 împotriva campionului mondial, „Ovvy” Pătrașcu

VEZI ȘI:

Derby-ul l-a făcut să se răzgândească » Dinamovistul dorit la FCSB: „L-aș lua și mâine!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
persanu
persanu  •  09 Octombrie 2019, 20:24

Ba băieți, duceți-vă la școală și spuneții unui profesor de matematică ca 1+1=480, ala o sa te întrebe cum ai ajuns la rezultatul ăsta, si tu o să ii răspunzi PAI AM AJUNS LA REZULTATUL ĂSTA PENTRU CA ASA AM VRUT EU. Nu doar ca o sa fi un tâmp in fața oricărui om o să ii răspunzi astfel, dar ești dea dreptul penibil. Pe genu, cred in Dumnezeu dar nu l-am văzut niciodată, doar am auzit... Asta e, asa e tradiția de a crede pentru o oace sufleteasca si foarte bine facem, altfel cine știe ce sar putea întâmpla. Dar când vine instanța și îți arată, păi ai primit sectia de fotbal al clubului steaua pentru o perioadă de 15 ani, te asiguri să îi plătești datoriile, dacă joci in complexul Steaua plătești chirie lumină apa calda si rece etc... Sa bagi bani in jucători și sa o ții in liga1. Pai după toate astea, dai echipa înapoi, rămâi cu loc in liga1, nu ai dat nici jucători asa cum i-ai luat pe cei prezenți la echipa când ai preluat-o, si ce sa vezi... Sa ai nesimțirea sa zici, pai eu sunt continuatoarea:)))) ba dea rasul curcilor. Tu ai fost continuatoarea ca firma doar doar 15 ani, dupaia la revedere, zi mersi că ai rămas cu loc in liga1 si cu jucătorii... Și eu Sunt susținător steaua, actualmente urmăresc fcsb, dar sa vin sa zic ca fcsb e continuatoarea, înseamnă ca sunt bătut in cap, rau de tot...

anti.cioban
anti.cioban  •  09 Octombrie 2019, 17:07
Postat de robertpopa pe 09 Octombrie 2019, 15:49

Mai băiete, eu sunt un om normal, respect hotărârile instanțelor, respect faptul că tu crezi ca adevarata Steaua e in liga 4, nu il suport pe fudulul de Gigi Becali. Si cu toate astea, pentru mine, continuarea Stelei este FCSB, asa am considerat si o sa consider mereu. Nu se poate cere ca milioane de oameni să ia de buna echipa Armatei din liga 4 cu jucători total necunoscuti, înființată în 2017. Voi sunteti suporterii bucureșteni fanatici si cativa militari, tot din București. Plus dinamovisti care vor să nu mai existe deloc numele Steaua.

Si crezi asta pentru ca ...? Sau doar asa, crezi tu ca s-a facut un cioban stapan pe Steaua fara sa dea un ban, ba chiar falimentand asociatia pe care o luase de la Paunescu ca sa scape de datoriile la ANAF? Ma tata, ce e asa de greu de inteles ca Becali nu putea lua de la Paunescu ceva ce Paunescu nu avea? E complicat? Il auzise pe Paunescu cineva sa fi zis vreodata ca el e patron la Steaua? Ciobanul a mutat activitatea pe firma lui, a scris in statut niste aberatii si gata, a crezut ca a pus mana pe Steaua. Ce naiba ma...

magic4ever
magic4ever  •  09 Octombrie 2019, 17:07
Postat de robertpopa pe 09 Octombrie 2019, 15:26

Si cine poate împiedica milioane de oameni, printre care și eu, sa creada ca FCSB este continuarea Stelei din n motive. Sau e mai plauzibil sa cred ca este echipa Armatei înființată în 2017?

Nu te poate impiedica nimeni pe tine sau pe milioane de fani sa crezi ca FCSB este Steaua, dar decizia definitiva a fost data de judecatori specializati, nu au decis asta fanii dinamovisti,rapidisti sau craioveni...mai devreme sau mai tarziu trebuie sa ajunga si la FIFA & UEFA decizia asta definitiva, nu se poate amana la nesfarsit si o sa te convingi atunci. Nu este in regula nici cum se procedeaza la noi cu vanzarea echipei doar cu lotul de fotbalisti si locul in liga 1 si inchiriearea pe o perioada nedeterminata a numelui,stemei,culorilor si palmaresului...Becali ori a fost pacalit ca preia tot de la CSA ori nu a stiut ce a semnat...cand nu a vrut sa mai plateasca anul pentru brand,palmares,stema si culori cei de la CSA l-au dat in judecata pe Becali si au castigat definitiv si au inchiriearea pe o perioada nedeterminata a numelui,stemei,culorilor si palmaresului...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează