FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali a ochit doi jucători din Liga 1: „Voi râdeți, dar mie îmi place de el” + ce fotbalist aduce MM Stoica

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 19:26 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 20:34

După ce Toni Petrea, antrenorul FCSB, a spus că echipa roș-albastră urmărește doi jucători din play-out, Gigi Becali a dezvăluit numele: Gabriel Debeljuh și Alexandru Buziuc.

După ce l-a adus pe Sergiu Buș (27 de ani), Gigi Becali a dezvăluit că mai vrea un atacant și a spus că este interesat de Gabriel Debeljuh (23 de ani), atacantul croat al lui Hermannstadt, și de Alexandru Buziuc, vârful de la Academica Clinceni. Inițial, Gigi Becali nu a vrut să-i numească pe cei doi, dar a cedat și a făcut publice numele.

„Vrea Toni Petrea doi jucători din play-out? Nu știu. O să-l sun și o să vorbesc cu el. Întrebați antrenorul. Vă dau răspunsuri care vă plac. 

Da, Debeljuh este și el pe listă. Și mai e unul, tot atacant. E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. E ăsta de la Clinceni, numărul 9. Buziuc, da!  Îmi place de el și am încredere mai mare în el decât în Debeljuh!  Dacă e să dau bani pe ei, dau puțini bani.

Și mai e un fundaș central, dar nu-l știu. Îl vrea MM Stoica, iar la fundași nu mă bag. Nu-l știu, nu știu numele! E un fundaș central român”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Fotbal Club„ de la Digi Sport.

  • Gabriel Debeljuh este cotat la 475.000 de euro de transfermarkt. A venit în iulie 2019 la Hermannstadt și are 12 goluri în 28 de meciuri în Liga
  • Alexandru Buziuc, cotat la 325.000 de euro, a venit în ianuarie 2019 la Clinceni, de la Gaz Metan. A punctat de 5 ori în Liga 1, în 36 de partide în acest sezon.

VIDEO. Toni Petrea: "Avem un moral foarte bun și ne dorim să terminăm campionatul pe locul 3"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, mesaj dur pentru jucătorul pe care l-a vrut cu orice preț: „A fugit puiul cu ața. Eram sigur că o să vină ziua când o să regrete”

Gigi Becali l-a desființat pe Adi Mutu: „Ce-i asta, mă?! Tu nu știi jucătorii de la FCSB?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
sasesase
sasesase  •  31 Iulie 2020, 09:32
Postat de geogeo pe 31 Iulie 2020, 00:09

Probabil ca fundasul e Frasinescu. Cu el, cu Buziuc si Briceag defileaza FCSB-ul la anul in play-out, cam cum o face Dinamo anul asta. Bune achizitii, n-ai ce sa zici, e "priceput" rau de tot Becali! Ma mir ca l-a adus pe Bus, care chiar e fotbalist. In stilul asta o sa-i creasca datoria la 30 de milioane.

Fundasul e Chindris

geogeo
geogeo  •  31 Iulie 2020, 00:09

Probabil ca fundasul e Frasinescu. Cu el, cu Buziuc si Briceag defileaza FCSB-ul la anul in play-out, cam cum o face Dinamo anul asta. Bune achizitii, n-ai ce sa zici, e "priceput" rau de tot Becali! Ma mir ca l-a adus pe Bus, care chiar e fotbalist. In stilul asta o sa-i creasca datoria la 30 de milioane.

sibman
sibman  •  30 Iulie 2020, 23:13
Postat de randoomx pe 30 Iulie 2020, 20:42

este un jucator care se bate la retrogradare,mai mult de 100 de mii de euro nu face. sau pleaca si asta la valencia ca si kindrish.

Nu, noi nu-i facem reclama lui Debeljuh insa nu o sa plece pe o suma modesta. Fraier ar fi sa accepte sa mearga la FCSB

Vezi toate comentariile (49)
Comentează