FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali îl ia tare pe Bogdan Andone: „Nu fi plângăcios! Ți-am dat echipa pe mână”

Bogdan Andone
Bogdan Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 13:37

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre accidentații din echipă și a avut un mesaj antrenorul Bogdan Andone.

„Avem 7 jucatori acciddentați. Am vorbit cu Andone și i-am zis «Ți-am dat echipa pe mână. Nu mai fi plângăcios! Dintre jucătorii accidentați o să-ți vină unul câte unul în fiecare săptămână».

Într-o săptămână revin, Pintilii, Roman, Stan. O să vină și Gnohere, și Hora. Cu ăștia ce fac? Aici e război. Te descurci cu ce ai, cu armă, cu cuțit. Fă cu ce ai și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

 „Rotație? Cu ce? Poate o să-i rotesc între ei pe teren pe aceiași fotbaliști pe care i-am folosit și până acum! Din punct de vedere numeric, suntem la limită, mă uit peste lot și-mi dau seama că nu prea am cum să apelez la o rotație a titularilor” Bogdan Andone, antrenor FCSB

Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii, Ioan Hora și Mihai Roman I sunt jucătorii care în prezent sunt accidentați.

Citește și:

FCSB și-a luat fundaș stânga! L-a adus pe Sorin Șerban din Liga 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sexilian
sexilian  •  29 Iulie 2019, 18:31

fa ce faci dar,baga-i mortu-n tarla................

magic4ever
magic4ever  •  29 Iulie 2019, 16:18
Postat de bazinga pe 29 Iulie 2019, 15:27

2 infrangeri si zboara!Nu-l prinde paltonul la echipa lui EL CIOBANDANTE!

100% nu ajunge in grupele EL ...echipa nu joaca nimic, au batut doar echipe slabe cu executiile unor jucatori ...cum au dat de un adversar mediu cum este Sepsi nu au mai miscat...

magic4ever
magic4ever  •  29 Iulie 2019, 16:16

Eu nu inteleg cum poate sa fie accidentat "perla coroanei" Morutan, despre care Becali spunea ca are picioare de taur si nu are cum sa lipseasca cateva saptamani si in 2-3 zile este apt de joc::)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează