FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, impresionat de Olimpiu Moruțan: „Va fi cel mai mare dintre toți!”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 17:45

Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit în termeni laudativi despre Olimpiu Moruțan (20 de ani, mijlocaș ofensiv), deși fotbalistul a fost doar de două ori titular în ultimele 10 partide!

Eu cred că Moruțan va fi cel mai mare dintre toți! Cu Moruțan acolo se joacă rapid, creează, jocul prinde viteză cu el. Va fi numărul 10 de la națională”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Abia revenit după o perioadă în care a făcut mai mult banca, Moruțan a fost integralist pentru vicecampioana României în exercițiu în victoria cu Viitorul, scor 2-0, iar mijlocașul transferat de „roș-albaștri” de la FC Botoșani în 2018 a avut o evoluție consistentă.

900.000 €este cota de piață a lui Moruțan, potrivit Transfermarkt

5 goluri și 11 pase decisivea reușit Moruțan pentru FCSB, în 46 de partide oficiale

Match Preview FCSB - Craiova

VEZI ȘI:

Gigi Becali îl distruge pe Ionuţ Panţîru în direct la TV: „Eu sunt de vină. Nu am știut că e om mic! A zis «Pot să dorm pe teren acum»”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  18 Decembrie 2019, 04:39

UEFA v a ureaza CRACIUN FERICIT SARBATORI FERICITE ANUL NOU FERICIT LA TOTI SI TOATE DACE LE LIBERE SI DACIII LIBERI SI ROMABCELE ADEVARATE SI ROMANIII ADEVARATI PATRIOTI.LA MULTI ANI SANATATE SI FERICIRE VOUA SI FAMILIIILOR VOASTRE DTAGI.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  18 Decembrie 2019, 04:31

UEFA COMITETUL DE DISCIPLINA SI ETICA ; l a inspectat autosesisat la autodenuntUL lui GEORGE BECALI l e judecat si CONDAMNAT la 30 TREIZECI DE ANI DE PUSCARIE CU EXECUTARE LA PENITENCIAR JILAVE cu EXECUTARE IMEDIATA.in regim de URGENTA.PT RAPIRE sechestrare de persoane de gen feminin jurnaliste crainice prezentatoare de tv televiziunea ROMANA si TV TELEVIZIUNEA ROMANA NATO UE DACIA.DE sechestrare INSELACIUNE amenintari infometare TORTURA amenintare de viol,viol fortat deosebit de grav,in casa lui GEORGE BECALI ,in hoteluri case private;presedintele ROMANIA NATO UE DACIA PREMIERUL LUDOVIC ORBAN a u DREPTUL de a APLICA LEGEA CONSTITUTIA ROMANIA NATO DACIA IMEDIAT IN REGIM DE URGENTA.execution politia jandarmeria au DREPTUL si ONOAREA EXECUTION arestarea imediata a infractorului puscarias GEORGE BECALI.ASA S A N E AJUTE DUMNEZEU.AMIN

arestat123
arestat123  •  17 Decembrie 2019, 20:40
Postat de johnwick pe 17 Decembrie 2019, 19:27

Nistor cu cât se vinde?

nu ma intereseaza nistor,dar tu de ce ai reactionat asa cand ai auzit ca e vorba de suta?nu era vorba de suta de mililitri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează