FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali, încă un derapaj sexist: „Femeile să nu facă fotbal! Dacă le lovește mingea în țâță?” » Ce plan are după decizia FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 14:11

CS U Craiova e primul club din Liga 1 care-și face echipă de fotbal feminin. Gigi Becali a comentat regula impusă de FRF și a dezvăluit ce planuri are. 

Patronul FCSB contestă în continuare decizia FRF, dar a spus că va sponsoriza o echipă de fotbal feminin. Mai mult, Becali a avut din nou un derapaj sexist în legătură cu acest subiect. 

„Dacă o să fie obligatoriu, voi face una. Fac o sponsorizare de 10.000 de euro și echipa o să joace cu FCSB pe piept. Deja ne-a rugat o echipă să facem asta. Nu vreau să spun mai multe, că iar se zice că e discriminare. Dar cum să meargă un bărbat în vestiar la femei?  

Eu spun cum văd lucrurile. E opinia mea. Femeile nu trebuie să facă fotbal! Dacă le lovește mingea în țâță ce facem? Dar dacă e în regulament, asta e...”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Citește și: 

Scandal MONSTRU la Craiova, din cauza reformei lui Burleanu! Adriana Rogojină, „Rapidista Fotbalista” anti-CSU, numită antrenoarea echipei feminine » Ultrașii au luat foc și amenință cu boicotul!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
141365743797979
Robin Green  •  22 Ianuarie 2020, 20:46

Am sa ma rezum doar la 2 cuvinte , ca sa nu am mesajul "moderat" de slugile lui nea jiji: Comentariul lui nea bekali: STELIST (FCSB-ist) TIPIC

cneius
cneius  •  22 Ianuarie 2020, 16:36

Omu' a pus o intrebare. Unde e sexismul ?

liviuemil
liviuemil  •  22 Ianuarie 2020, 16:00
Postat de hatestings pe 22 Ianuarie 2020, 15:42

Pe asta il idolatrizeaza sute de mii de ***!e revoltator ca in secolul asta, asta sa aibe opiniile astea publice despre femei!(el are 2 fete). Ce conteaza sexu, culoarea, originea sau orice alta explicatie *** pe care o mai da asta si prostanacii ***!fenomenal!

Bai prostovane, fiecare trebuie sa aiba o opinie. Problema e ca nu toate trebuiesc facute public si cu atit mai mult, nu toate trebuiesc publicate.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează