FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali inovează din nou! De ce condiția pusă lui Budescu e o fantezie: „Dacă e așa, te iau!”

Articol de , - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 11:47

FCSB .Gigi Becali vrea să-l reprofileze pe Constantin Budescu, la 30 de ani. Derutat de faptul că nu are un atacant suficient de bun, patronul îi propune lui Costică transformarea din mijlocaș ofensiv în atacant, un post pe care fotbalistul Astrei a evoluat în doar două partide în ultimii doi ani și jumătate.

Becali s-a plictisit să-i tot mute pe jucătorii de la FCSB de pe un post pe altul, acum și-a propus reprofilarea unui jucător care nici măcar nu mai e al lui. L-ar readuce pe Constantin Budescu, dar condiționează transferul de transformarea mijlocașului ofensiv într-un atacant:„Dacă el îmi spune că poate să fie vârf, îl iau! Dacă nu, nu, că mijlocași ofensivi am destui”.

Budescu s-a întors de curând la Astra și a avut deja un impact impresionant în formația lui Bogdan Andone, are 6 goluri în 10 partide din Liga 1. De fiecare dată a jucat însă în susținerea lui Alibec, ca mijlocaș ofensiv. Nu ca „număr 9”, așa cum îl vrea Becali. Gigi plănuiește să-l aducă pe el ca să-i înlocuiască pe cei trei atacanți din lotul actual: Gnohere, Hora și Tsoumou. 

De toți e dezamăgit, deși „Bizonul” supraponderal continuă să marcheze, a mai bifat un gol și în eșecul cu Astra și a ajuns la 6 reușite stagionale în 13 apariții.

Ideea patronului FCSB e una riscantă însă din moment ce Budescu a evoluat foarte rar ca atacant central. Din vara anului 2017, adică în ultimele două sezoane și jumătate, el a fost titular în 54 de jocuri și numai de două ori a intrat ca vârf, de fiecare dată într-un context care l-a obligat pe antrenor să-l mute mai sus fiindcă nu avea la dispoziție un fotbalist specializat ca „nouar”.  În rest, a evoluat pe postul favorit, în spatele unui atacant. 

9 goluriîn 27 de partide din Liga 1 are Budescu la FCSB, pentru care a jucat în sezonul 2017-2018

„Budescu mi-a spus că semnează cu Astra doar ca să se pună la punct cu pregătirea fizică și că din iarnă va veni la FCSB. Dar eu îl voi chema la palat și-l voi întreba «Poți să joci vârf?». Dacă îmi spune nu, la revedere! Plus că la mine trebuie să alergi 12 kilometri pe meci ca să joci! Nu mă interesează pasele lui Budescu, trebuie să și alerge!” Gigi Becali, la TV ProX

L-a supărat și Panțâru


Becali și-a schimbat opinia despre Panțâru în doar două săptămâni. Spusese că "nu se pricepe la fotbal Contra dacă nu-l convoacă pe cel mai bun fundaș stânga din Europa", acum e dezamăgit și el de jucătorul pe care l-a cumpărat de la Poli Iași: "L-am făcut pe Panțâru cel mai mare fundaș stânga din Europa, i-am mai mărit și salariul de la 6.000 de euro la 10.000 de euro! Despre Cristea ce să mai zic? A fost mortăciune, unul dintre golurile lui Alibec a apărut doar fiindcă dormea Cristea!

Match Preview Voluntari - FCSB

Citește și:

EXCLUSIV Bogdan Vintilă are ultimatum! MM Stoica îl vrea înapoi pe Nicolae Dică + Pe cine a propus Anamaria Prodan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  26 Noiembrie 2019, 14:51

Vorbe de claca!Sa vorbim,ca sa n-adormim!Budescu nu pleaca din Ploiesti!S-a dus la Astra,pentru ca Astra isi face antrenamentele la Ploiesti-la baza sportiva Astra,proprietatea lui Ioan Niculae-adica acasa la Costica,care e un familist si care nu este ahtiat dupa bani!Iar daca promoveaza Petrolul-echipa unde si-a facut junioratul-acolo se duce!Si daca Becali isi va muta echipa la Ploiesti!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Noiembrie 2019, 14:39

Ce sa-i ceri unui om care cheltuie cel mai mult și nu ia titlul de 4 ani?! De ce ne mirăm că nu știe fotbal?! Realitatea vorbește de la sine

pain89
pain89  •  26 Noiembrie 2019, 14:30

Pentru ce sa vină, el face cuplul perfect cu alibec care el e atacant și se pare ca se formează un trio foarte bun împreună cu Gheorghe care are ce le lipsește la amândoi viteza și control bun al mingii în regim de viteză, astra dacă avea apărare mai buna și portar mai bun lua campionatu. Plus ca Radunovic îmi pare cel mai bun fundaș stinga din campionat

Vezi toate comentariile (10)
Comentează