FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Jur, pe cuvântul meu! Am rămas și eu mut” » Monologul lui Gigi Becali, întrerupt de Ilie Dumitrescu: „Nu te cred!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 20:57 / Actualizat marti, 22 martie 2022 21:36

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, recunoscut pentru imixtiunile sale la echipă, continuă să nege că ar fi pus la cale schimbarea lui Florin Tănase cu Dumiter, din meciul cu FC Argeș, 3-2. Atacantul introdus în minutul 84 avea să aducă victoria la ultima fază.

„Am rămas mut când am văzut schimbarea. Apoi, după meci, l-am sunat pe Toni Petrea să-l felicit și i-am zis: «Schimbarea pe care ai făcut-o te va face campion»! A făcut acea schimbare pentru că Tănase era nervos, a considerat că poate nu se mai concentrează, că poate va la roșu”, a spus Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

Anunț-șoc făcut de Becali: căpitanul lui Dinamo Kiev și două vedete de la Șahtior vin la baza FCSB! „Am vorbit cu Lucescu, semnează pe două luni!”
FCSB
Anunț-șoc făcut de Becali: căpitanul lui Dinamo Kiev și două vedete de la Șahtior vin la baza FCSB! „Am vorbit cu Lucescu, semnează pe două luni!”

Dialog Becali - Ilie Dumitrescu: „Nu te cred!”

Prezent în studio, Ilie Dumitrescu l-a întrerupt pe Becali: „Nu te cred!

Becali l-a asigurat pe „Mister” că nu blufează: „Jur, pe cuvântul meu de onoare! Și eu am rămas mut!

Gigi Becali speră din nou la titlu

„Eu am mai spus. Doar Dumnezeu poate da titlu. Și acum titlul e câștigat de CFR. E greu să recuperezi. Dar semnele arată că așa vrea Dumnezeu, vrea să câștigăm campionatul. Dacă marcăm în ultimul minut, înseamnă că El vrea. Am mai marcat în prelungiri, dar, de când sunt în fotbal, nu mi s-a mai întâmplat să înscriem de atâtea ori în minutele de prelungire.

Din ce văd, având în vedere valoarea, nu avem cum să nu câștigăm campionatul. Eu cred că nu vom avea vreo problemă să câștigăm meciurile cu CFR Cluj. Trebuie să fim atenți în primele 20 de minute, când jucătorii lor au putere. Dacă nu iei gol, după aceea nu mai ai probleme”, a declarat luni” Gigi Becali la ProX.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Argeș - FCSB 2-3

+11 FOTO

Dumitru Dragomir, uluit după FC Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Anunț-șoc făcut de Becali: căpitanul lui Dinamo Kiev și două vedete de la Șahtior vin la FCSB! „Am vorbit cu Lucescu, semnează pe două luni!”

Gigi Becali e categoric: „Nenea Keșeru ăsta nu a avut destule șanse?” » Ce jucători vrea să testeze înainte să le decidă viitorul

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
contrabas3
contrabas3  •  23 Martie 2022, 08:47
Postat de cfrinho pe 23 Martie 2022, 02:53

Sper sa-i ia si pe ucrainenii aia care-i gazduieste, vreau sa savuram si noi acest al 5-lea titlu consecutiv, sa fie putin spectacol la noi macar, daca bietii oameni nu pot juca in tara lor.

ia moșule cu pită multă și un pic de sare! 100% NU câștigă Cefere campionatul! 100%

tataika
tataika  •  23 Martie 2022, 05:41
Postat de ionescugeorge77 pe 23 Martie 2022, 00:28

...fcsb termina pe 3 ...

Voi la matineu...

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  23 Martie 2022, 03:47
Postat de ionescugeorge77 pe 23 Martie 2022, 00:28

...fcsb termina pe 3 ...

Crezi? Și cine termină pe 2? Craiova? Chiar crezi că nu pierd cu FCSB în play off ca de obicei?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close