FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali își face echipă și în play-out! » Mutări spectaculoase în mercato + Cum fentează regulamentul

Articol de , , - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 10:27

După ce a fost decisiv în numirea lui Mihai Teja la FC Voluntari, Gigi Becali direcționează aproape toți jucătorii de care vrea să scape tot către echipa finului Florentin Pandele: Claudiu Belu, Adi Popa și Joao Moutinho. 

Niciun mercato în Liga 1 fără ca Bigi Becali să fie personaj principal. 
Deși e o perioadă în care FCSB nu schimbă nici antrenorul și nici nu face achiziții, patronul clubului continuă să țină capul de afiș cu câteva mutări spectaculoase.

 Practic, Becali construiește o nouă echipă, cu care va concura, neoficial, în play-out. Numele echipei: FC Voluntari!

Becali l-a pus, Becali îi face echipa 

Mai întâi a decis numele celui care îl va înlocui pe Cristiano Bergodi, demis imediat după startul anului 2020.

Gigi Becali i-a sugerat cu succes primarului din Voluntari, Florin Pandele, să-l numească pe Mihai Teja, cel pe care în urmă cu un an chiar FCSB îl numea ca succesor al lui Nicolae Dică. Teja și Becali sunt rude și s-au despărțit în condiții extrem de amiabile la finalul campionatului trecut.

Mai mult, Becali va ceda la FC Voluntari 3 dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră. Belu, Moutinho și Adi Popa sunt direcționați către gruparea ilfoveană. Teja și Gigi au discutat la telefon, iar Becali i-a promis că cei 3 vor fi lăsați la Voluntari. 

Ulterior, Teja a vorbit și el cu Belu și Adi Popa, care și-au dat acordul pentru a ajunge la Voluntari, iar în zilele viitoare urmează să se perfecteze actele, iar fotbaliștii să ajungă sub comanda noului tehnician.

Nu vor avea drept de joc pe 6 februarie 

După prima etapă din 2020, programată în primul wekeend din februarie, FCSB va disputa restanța cu FC Vountari, din deplasare! Confruntarea se va disputa pe 6 februarie, iar una dintre condițiile cedării celor 3 jucători e ca ei să nu poată fi folosiți în acel joc. 

Cum însă o astfel de clauză nu mai e permisă în contractele de împrumut, se va apela la altă strategie: Voluntari se va obliga să achite câte 100.000 de euro pentru fiecare dintre cei 3 dacă îi va băga să joace. 

La fel a procedat FCSB și cu jucătorii de la Clinceni, Robert Ion, Cristi Dumitru și Șut, care n-au fost folosiți în disputa directă, în care roș-albaștrii s-au impus clar, scor 3-0.

4 luni și jumătateau trecut de la ultimul meci disputat de Claudiu Belu în Liga 1, la finalul lui august, în Gaz Metan - FCSB 4-0

4 echipeîn ultimele 13 luni a antrenat Mihai Teja, toate în Liga 1: Gaz Metan, FCSB, Poli Iași și acum FC Voluntari

16 meciuri consecutiveare Voluntari fără victorie în Liga 1: 13 înfrângeri și 3 remize

Cum ar putea arăta Voluntari cu cei 3 de la FCSB: Râmniceanu - Belu, Armaș, Balaur, Al. Vlad - Cr. Costin, Gorobsov, Laidouni - Ad. Popa, Moutinho, Mățan 

FCSB // Gigi Becali își face echipă și în play-out! » Mutări spectaculoase în mercato + Cum fentează regulamentul

Vezi și: 

FOTO FCSB şi-a anunţat oficial prima achiziţie a iernii, Darius Olaru + 23 de jucători prezenţi la vizita medicală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
spartcapus
spartcapus  •  08 Ianuarie 2020, 01:35

Becali este cancerul fotbalului romanesc!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  07 Ianuarie 2020, 19:23

***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adook
adook  •  07 Ianuarie 2020, 18:23
Postat de mario_rdfe pe 07 Ianuarie 2020, 17:47

Noroc ca exista cfr cluj, altfel ciobanul si tot clanul machedon ( regele si restul ) faceau tot ce vroiau in liga 1. prietenii, cumetrii, titluri stabilite, etc. Cfr si Dan Petrescu salveaza intreg fotbalul romanesc !

sa speram, dar nu uita de arbitrii...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close