FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Bogdan Andone ar putea fi dat afară de Gigi Becali în maximum 2 săptămâni: „Jucătorii nu-l ascultă!”

Bogdan Andone // FOTO: Raed Krishan
Bogdan Andone // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 15:25

După FCSB - FC Botoșani 0-2, Gigi Becali a reafirmat astăzi că va face o analiză serioasă la club și că e posibil să-l demită pe antrenorul Bogdan Andone.

„O să mă implic și o să pun totul la punct. O să schimb tot staff-ul. E posibil să-l schimb și pe Andone. Nu m-am gândit la asta, dar e posibil. Nu, nu în 24 de ore. Nu-l dau afară acum. O să analizăm, iar concluzia o tragem peste una sau două săptămâni. Asta durează mai mult”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ce meciuri are FCSB în următoarele două săptămâni: 

  • retur Alashkert (1 august)
  • Astra (deplasare, 5 august)
  • tur Ordabasy / Mlada Boleslav (turul 3 EL, 8 august)
  • FC Voluntari (acasă, 10 august)
  • retur Ordabasy / Mlada Boleslav (15 august)

Gigi Becali: „JUCĂTORII NU L-AU ASCULTAT”

Patronul FCSB a criticat modul în care echipa a răspuns sub comanda lui Bogdan Andone la Pitești. 

„E o problemă de antrenor. Hagi joacă 4-3-3, iar Viitorul are 150-200 de pase verticale pe meci. Eu, în meciul cu Botoșani, nu am văzut nicio pasă verticală! MM Stoica mi-a zis că Bogdan Andone le-a zis să paseze vertical, dar nu l-a ascultat nimeni.

Dacă nu te ascultă, înseamnă că ai o problemă. Fundașii centrali nu au dat nicio pasă către mijlocași. Păi, de ce sunt acolo? De ce sunt 3? Ca să le dai pasă?! Noi am jucat doar pase în lateral. Na-ţi-o ţie, dă-mi-o mie...”, a adăugat Becali.

Citește și:

Lukasz Gikiewicz la FCSB! Gigi Becali a găsit atacant de careu: „Vine miercuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  31 Iulie 2019, 10:49

De ce ar asculta jucători de un antrenor care nu face el echipa si schimbarile?...De ce Fcsb a câștigat 3 campionate consecutiv cat a stat Becali in închisoare? ...au avut liniște și antrenorul făcea echipa.

1693757154177867
Alberta Serban  •  31 Iulie 2019, 10:44

Gigi , Hagi joaca bine pentru ca are ANTRENOR si se roaga mai putin .Are salarii medii la echipa si bonusuri mari pentru performanta.Tu ii indopi cu 15-20000/luna indiferent daca joaca bine sau nu .SAu mai rau , prinde unul un meci f. bun si imediat ii ridici salariul dupa care joaca prost dar cu salariul marit. Sacul plin (cu euroi) nu se mai indoaie si ai jucatori dezinteresati fara "foame" care la banii ce-i castiga iti accepta si criticile la adresa lor. Si nu te mai baga macar un an ca ajungi langa Dinamo in play off

112914666315881
Gargantua Egor  •  31 Iulie 2019, 10:04

Gigi trebuie sa aduca antrenor italian ( ex. Mangia ) si sa aduca vreo trei jucatori din liga a 2 a Italia - cunoscuti de acesta, apoi da considere ca e la puscarie vreo doi ani ! Nu- interviuri, nu-comentarii la tv, nu interventii la echipa ! Fara laude de tot risul, fara aprecieri financiare la adresa vinzarii de jucatori pe zeci de milioane ( ...de nasturi ).Si s-ar putea in acest fel sa prinda "play off "-ul !!!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close