FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Mihai Stoica dă replica, după criticile lui Marcel Pușcaș: „Ce te recomandă de ne ești superior?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 18:45 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 19:06

Marcel Pușcaș a comentat situația de la FCSB și a criticat strategia de transferuri de la echipa roș-albastră. Mihai Stoica i-a dat replica. 

UPDATE ORA 19:00 / Mihai Stoica, replică pentru Marcel Pușcaș

Reacția lui Mihai Stoica nu a întârziat. Oficialul celor de la FCSB i-a enumerat lui Marcel Pușcaș o serie de fotbaliști pe care i-a adus la echipă și care au avut performanțe deosebite. 

„Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții. Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?”, a scris Mihai Stoica, pe facebook. 

Marcel Pușcaș îl critică pe Mihai Stoica

Plecând de schimbarea lui Buziuc după 30 de minute, în meciul FCSB - Chindia 1-0, fostul fotbalist a fost necruțător la adresa celor de la FCSB și a modului în care Gigi Becali face transferurile.

„Am spus că Buziuc nu e de FCSB. Și nici cel care e la UTA (n.r- Ioan Hora). Asta se întâmplă când spui «Îl aduc că îmi place» sau când apleci urechea la prieteni, neamuri și toți din jur, când nu te pricepi sau aduci un jucător după un meci. Asta denotă lipsă de cunoaștere sau principii.

Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plătește... Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcălește pe Gigi Becali? Sau se păcălește singur? Trebuie să facă ordine!

Nu-i pasă de bani? Are patru gherle într-un an: Vukusic, Buș, Buziuc și Petre. Sunt sute de mii de euro aruncate. Nu are ce face cu banii? Să vedem cine i-a recomandat acești jucători.. Cred că are 100 de țepe la FCSB”, a spus Marcel Pușcaș la emisiunea „DigiSport Matinal”

 Nu poți emiți pretenții și să stai într-un singur jucător. Dacă asta e situația după trei meciuri de la plecarea lui Man, nu e în regulă! 
-Marcel Pușcaș

Ante Vukusic, adus de Mihai Stoica la FCSB

Cel care l-a propus pe Vukusici pentru a fi adus la echipă, Mihai Stoica, a explicat de ce croatul nu trebuia forțat imediat să joace și de ce nu merită judecat după prestațiile de până acum în tricoul roș-albastru.

„Vukusic nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgeterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit. Ca de obicei, cineva n-a avut răbdare cu Vukusici, dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa", a declarat MM la DigiSport. 

Vukusici a marcat în sezonul 2019-2020 nu mai puțin de 24 de goluri pentru Olimpija Ljubljana, fiind principalul marcator al campionatului din Slovenia. 

VIDEO Președintele Chindiei, concluzii după meciul cu FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Incredibil! Cine l-ar fi determinat pe Gigi Becali să-l scoată pe Buziuc după 30 de minute: „Asta a spus”

Ilie Dumitrescu, încântat de un jucător de la FCSB: „Nu-mi dau seama de asta” » Explică ce probleme mai are echipa lui Toni Petrea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Februarie 2021, 09:40
Postat de Muzzi Ciprian pe 22 Februarie 2021, 09:34

e amuzant ca, desi Becali recunoaste ca fcsebeaua nu e steaua, inca sunt care *** ****** cu steaua din liga 1! steaua e moarta si ingropata de ani buni!

stai.... ca intrat nenea de la cenzura pe fir! stie el,cenzureaza cuvantul "pamant", dar nu are nici o problema cu articolele in care prietena lui coman isi arata posteriorul si lenjeria pe gsp! ce penibili sunteti!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  22 Februarie 2021, 09:34
Postat de observator_federal pe 21 Februarie 2021, 19:28

Nu e nici măcar București... Steaua nu este Fă Ce Spune Becali. Ești un fecesebist care se dă stelist... Caz tipic...

e amuzant ca, desi Becali recunoaste ca fcsebeaua nu e steaua, inca sunt care *** ****** cu steaua din liga 1! steaua e moarta si ingropata de ani buni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1157593904266198
Bulete Cristi  •  21 Februarie 2021, 23:33

I a vedeti ca a iesit Prostituata Mimica Stoica la atac..Bai penalule,tu nu ai adus decat dezastru la Steaua..Ni sti decat *** *** pe ciobam si sa ii speli urechile cu minciunile tale.Di cauza ta au disparut oa.enii de fotbal din jurul echipei..L ai lucrat pana si.pe Oli,pe Radoi,pe Dukadam, nu mai zic de Narcis Raducan care era un super profesionit si echipa mergea bine..Cum te a pus la respect si nu mai aveai acces i vestiar ai bagat minciuni la sefutu si l a dat afara..Esti o *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează