FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ce ar fi făcut Gigi Becali în locul lui Rotaru » Ilie Dumitrescu l-a întrebat în direct: „Dacă venea la tine antrenorul și spunea «4 jucători la echipa a 2-a», ce ziceai?”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 00:15 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 08:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a analizat situația de la CS Universitatea Craiova și decizia lui Mirel Rădoi de a exclude 4 jucători din lot. 

Antrenorul oltenilor a decis să-i trimită la echipa a doua pe Andrei Ivan (25 de ani, atacant), Jovan Markovic (21, atacant), Ionuț Vînă (27, mijlocaș central) și Sergiu Hanca (30, extremă dreapta), iar Gigi Becali a lăudat discursul avut de finul său.

13 cuvinte. Șterse
editorial
13 cuvinte. Șterse

Gigi Becali l-a lăudat pe Mirel Rădoi

„Mie mi-a plăcut cum a vorbit. A spus lucrurilor pe nume, cu diplomație. Părerea mea e că dacă va avea rezultatele în următoarele două meciuri, va avea câștig de cauză. Dacă nu, vor câștiga jucătorii. Adică Rotaru, că el vrea bani. 

Dacă va câștiga, Rotaru o să spună «Bravo, Mirele, fă ce vrei!». Dacă nu, va zice «Stai, bă, puțin. Sunt Ivan, Markovic... Iau bani pe ei». Eu nu mă bag, dar dacă Mirel are rezultate, va avea câștig de cauză. Dacă nu, o să aibă probleme. O să spună Rotaru «Băi, te-am lăsat, am avut încredere, dar ...».

Mie mi-au plăcut bărbăția și sinceritatea lui. Ca naș, îi zic: «Finule, dacă îți iese, vei avea câștig de cauză»”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Eu aș spune «Stai tu la echipa a 2-a și pun pe altul»”

Ulterior, Gigi Becali a avut un dialog cu Ilie Dumitrescu și Radu Naum, editorialist GSP și realizatorul emisiunii.

Deși a lăudat gestul lui Mirel Rădoi, Gigi Becali a spus că el nu ar fi de acord ca antrenorul formației sale să scoată jucători importanți din lot.

Ilie Dumitrescu: „Dacă la tine venea antrenorul și spunea «4 jucători la echipa a 2-a» ce spuneai?” 
Gigi Becali: „Spuneam «Stai tu la echipa a 2-a și pun pe altul». Așa făceam eu»

Radu Naum: „Depinde și de ce ar spune sau ar face» 
Gigi Becali: „La mine nu există de ce. La mine e vorba de bani. Nu zic de Mirel. Dar pe Tavi nu poți să mi-l scoți. Nu ai cum” 

Radu Naum: „Orice ar face?” 
Gigi Becali: „Orice ar face... Bine, nu înseamnă că dacă greșește și azi, și mâine, și poimâine... Dar dacă greșești o dată...” 

Radu Naum: „Așa și Mirel. A zis că înțelege o dată, de două ori, dar ...”
Gigi Becali: „S-a referit și la altele... La chestii de joc, nu?» 

VIDEO Tavi Popescu, supergol în FCU Craiova - FCSB 

Citește și:

Rotaru, prima reacție după ce Rădoi a exclus 4 grei din lot: „Plecarea e o variantă”

Rădoi, interviu incendiar! A luat la rând cei 4 jucători scoși din lot: „I-am zis să nu mai simuleze” + „Nu pot să-i cântăresc zilnic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  14 Noiembrie 2022, 20:18
Postat de valentindragobete pe 14 Noiembrie 2022, 10:38

Dinamo a bătut la scor și tu, karagandă, în loc să te bucuri, să dai pe gât berule, mici și friptane o săptămână, ce faci tu, prostilă? Butonezi la un subiect pentru care n-ai nicio aplecare, cum se spune, părerea ta oricum nu contează, n-a contat și nu v-a conta niciodată-niciodată! Te bagi că musca-n... dar nu-ți mai zic unde, ști tu c-acolo ți-e domiciliul stabil

Ce e dinamo? Ce joaca? In ce liga? Badminton?

nucu43
nucu43  •  14 Noiembrie 2022, 11:20

Se spune că banii sunt ochiul dracului, dar lui Gigi îi stă capul doar la bani, bani, bani și iar bani. Și atunci, unde este credința despre care vorbește?

luciann
luciann  •  14 Noiembrie 2022, 11:14
Postat de luciann pe 14 Noiembrie 2022, 10:11

Sa-i spuna cineva matinalului multicont ca, Craiova lui Rotaru ne-a batut de 5 ori in ultimile 10 meciuri de campionat! Viseaza numai pràjituri...fomistu'!

...ultimele ca sa nu fiu tras de urechi!:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează