FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali l-a făcut ȘEF la FCSB până în 2029!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat sambata, 13 aprilie 2024 10:32 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 16:54

Mihai Stoica (59 de ani) va continua ca președinte al Consiliului de Administrație la FCSB, fiind confirmat de curând în funcție până în 2029.

În urmă cu 1 an, în aprilie 2023, Gigi Becali își anunța retragerea din fotbal. Nu s-a întâmplat, este în continuare implicat la FCSB, unde taie și spânzură, însă a efectuat o modificare administrativă la acea vreme.

Din manager general, Mihai Stoica a devenit președinte al Consiliului de Administrație.

„De pe 24 aprilie [2023] sunt noul președinte al Consiliului de Administrație, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția”, spunea Mihai Stoica anul trecut. Între timp, mandatul i-a expirat, dar Gigi Becali a acționat rapid.

„Mai am șase meciuri!” » Louis Munteanu, după ofertele de la FCSB și Rapid
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FARUL 1-2
„Mai am șase meciuri!” » Louis Munteanu, după ofertele de la FCSB și Rapid

Mihai Stoica, încă 5 ani la cârma FCSB

De curând, latifundiarul a convocat Adunarea Generală a Acționarilor și l-a confirmat pe Mihai Stoica în funcțiile de administrator și președinte al Consiliului de Administrație pentru 5 ani, până la 9 ianuarie 2029.

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial. Fanatik a redat-o: „Se prelungește durata mandatului de administrator și președinte al Consiliului de Administrație, îndeplinit de domnul Stoica Mihai, cu o perioadă de 5 ani, de la data de 10.01.2024 până la 09.01.2029”.

Îl confirmă și pe Elias Charalambous

Gigi Becali mută și la nivelul staff-ului tehnic. Cum FCSB se îndreaptă cu pași repezi către titlul de campioană, antrenorul Elias Charalambous va beneficia de o prelungire de contract, care ar veni la pachet cu o creștere salarială semnificativă, până la 20 sau 25 de mii de euro lunar.

„El are 1 an contract, până în vară, dar gata, acum o să aibă cât vrea el. Cât vrea el și cât vreau eu. Eu vreau pentru că e un om extraordinar. O să văd în funcție de rezultate, că vreau să îl țin, trebuie să îi dau salariu mare.

El nu are acum decât 5.000 de euro. Dacă ne calificăm într-o cupă europeană, îi dau 20.000 - 25.000. Îi dau primă 500.000. Nu mai vreau să plece omul. Campionatul îl luăm, deci clar îi prelungesc”, a spus Becali la Fanatik.

Cu 7 etape rămase din play-off, FCSB domină Superliga. Roș-albaștrii au acum 41 de puncte, 10 peste CFR Cluj și Universitatea Craiova, 12 peste Farul, 13 peste Rapid. În runda a patra, FCSB merge la Cluj-Napoca pentru un duel tare cu CFR.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Mihai Stoica, decizie după iminenta plecare a lui Coman: „Am adus deja înlocuitor! Va străluci”
FCSB
Mihai Stoica, decizie după iminenta plecare a lui Coman: „Am adus deja înlocuitor! Va străluci”
Alexandru Mitriță a răspuns, după interesul public manifestat de Gigi Becali
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FARUL 1-2
Alexandru Mitriță a răspuns, după interesul public manifestat de Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  13 Aprilie 2024, 16:10

Stiri despre puscariasi

mario78a
mario78a  •  13 Aprilie 2024, 11:50

La evaluarea competentelor orale, Meme a primit calificativul ,,foarte bine", promovarea in functie a fost facuta conform standardelor becaliene

aikin18
aikin18  •  13 Aprilie 2024, 11:29

adevarul e ca papusa asta merita...stire de breaking news despre unul care nu a facut absolut nimic in ultimii 12-13 ani...bomba, se sperie aia de la Silkeborg

Vezi toate comentariile (5)
Comentează