FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a recunoscut că are rol decorativ la FCSB: „Mă implic cât mi se permite!” » Ce mutare s-a făcut peste capul lui + Dezvăluie ce transferuri vrea Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 11:41 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 12:15

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre rolul său în club, unul mai mult de decor, și despre transferurile plănuite de echipa roș-albastră.

Oficialul a dezvăluit ce jucători vrea Gigi Becali să aducă în această vară și spune că el nu va decide cum decurge campania de transferuri.

FCSB vrea trei transferuri

„Sunt în discuție pentru un atacant, un număr 9. Patronul vrea un fundaș central, de fapt doi. Gigi Becali a declarat că Alexandru Crețu e un jucător care îî place.

Eu nu pot să discut despre jucătorii cu care suntem în tratative și cărora le-am făcut oferte. E posibil ca agenții să se folosească de treaba asta și să facă licitație. Eu nu decid cine vine și cine pleacă de la Steaua.  A fost o vreme, dar asta e situația. Eu nu am libertatea să fac transferuri! Eu mă implic cât mi se permite

Eu nu am fost de acord cu împrumutul lui Dumitru la FC Argeș, dar nu conduc eu societatea, patronul are ultimul cuvânt! ”, a spus MM Stoica într-un live pe contul de facebook al celor de la FCSB.

 Plecarea lui Man ne-a scăzut șansele, dar era o ofertă ca de filme, de nerefuzat. Nu poți bloca plecarea unui jucător, care are un contract cu salariu de 7 cifre, după cum nu poți refuza o sumă care reprezintă un record pentru fotbalul românesc
– Mihai Stoica

VIDEO Gabi Manu: „Dacă ia titlul, Toni Petrea va închide gura multor oameni!” » Argumentele în favoarea antrenorului de la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Tănase pleacă de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: suma + când se face transferul

EXCLUSIV Dezvăluiri halucinante despre haosul de la FCSB » Gigi Becali voia să lase echipa fără 10 jucători: „Antrenați-vă cu manechine!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
csaba
csaba  •  16 Mai 2021, 14:07

Așa este, toți de sub gigi sunt marionete, le convine că plătește probabil bine, gigi a adunat în jurul lui toți parveneții fără coloană vertebrală, de fapt cum e și el numai că el are banii !!!!

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2021, 11:51
Postat de alexandru_popescu pe 15 Mai 2021, 12:32

MM e un manager de succes, tu ești agitatorul

Da ? Spune-mi ce a castigat fcsb in ultimul timp..spune-mi un jucator crescut de clubul fcsb...ma refer la copii crescuti la fcsb, nu cumparati la 17 ani de altundeva...spune-mi un transfer reusit facut de acest "manager de succes"...spune-mi o reusita administrativa, diplomatica, a acestui "manager de succes"...eu cred ca tu nu intelegi ce insemna manager de succes...daca faci doar scandal, te certi cu toata lumea, i faci pe plac patronului si cand nu are dreptate..astea sunt atributiile unui bufon...atributiile unui manager sunt cu totul altele..dar tu de unde sa sti toate astea...pt tine , daca iese pe tv si ataca pe toata lumea aiurea ( vezi comentarile dupa meciul de aseara), insemna ca e de succes. Dar se pare ca asta e nivelul la acest club..si ma refer la patron-manager-antrenor-suporteri. Imi cer scuze de pe acum ca am facut gresala sa-ti raspund.

catalynn
catalynn  •  15 Mai 2021, 20:04

Da știu, înainte de meciul cu Ulmu am urmărit 2 minute live-ul fcsbist (mai mult nu am rezistat, începuse sa se scorojesescă vopseaua pe pereți de la câte platitudini debita asta), deci da, confirm, s-a plâns mult de tot in Berceni! :-)))

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close