FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, dat de gol în direct! » Propunere halucinantă pentru liderii galeriei: „Asta nu o mai auziți niciodată”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 11:47 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 12:21

Intrat în conflict cu galeria, după plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a venit cu o propunere incredibilă, în încercarea de a dezamorsa tensiunile. 

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a dezvăluit azi, în direct, cu ce idee nemaiîntâlnită a venit patronul roș-albaștrilor.

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali
FCSB
Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

Gigi Becali, propunere incredibilă pentru galeria FCSB

Astfel, pentru a se împăca cu fanii, Gigi Becali era dispus să accepte ca doi ultrași desemnați de galerie să se implice constant în alcătuirea formației de start!

„Becali a spus să desemnez eu doi oameni care să participe la alcătuirea echipei. Asta nu o mai auziți niciodată. Am zis că pe noi nu ne interesează să facem echipa, să umblăm la echipă. I-am spus că ne interesează să lase antrenorul și că nu vrem să mai revenim la schimbările din minutul 22 sau minutul 30.

I-am spus «Nea Gigi, nu mai vrem niciun antrenor. Te vrem pe dumneata!». Ca să nu mai existe discuții... Noi ni-l dorim pe antrenorul Gigi Becali! Era puțin entuziasmat și ne-a zis: «Da, dar eu n-am licență». A zis că-l pune pe Pintilii și facem echipa.

La telefon mi-a zis să ne ducem la Dinamo sau CSA Steaua. I-am spus: «Du-te dumneata la Dinamo, la CSA sau unde vrei dumneata!». Nu vrem să ne lăsăm călcați în picioare și umiliți de domnul Gigi Becali”, a spus Gheorghe Mustață la ProX.

Mustață a zis că o fie scandal, că o să fie echipa amendată și că o fie terenul suspendat... Ce obrăznicie a făcut.... Un fel de amenințare. Să primesc sfaturi de la Mustață? Am ajuns eu la sta? Doamne, miluiește.  El vrea să-și dea importanță. Să-și vadă de treaba lui și cu asta basta. 

Pe fani nu-i dezamăgesc, pentru că sunt pe locul 2 și am jucat în cupele europene. Dacă mă desființez sau mă retrogradez, atunci îi dezamăgesc. De când a venit din pușcărie, da, Mustață a adunat fanii. Dar eu nu am adus așa ceva. Măi Mustață, vezi-ți de treaba ta! Nu am nevoie. Să stea acasă! Dacă fac ceva faniO, la pușcărie... 

Cum să-mi fie teamă de ei? Ce, suntem în junglă? Dacă suntem în junglă, o să vadă Mustață! Să aibă grijă, că el mă știe bine, știe cine sunt”
- Gigi Becali

Fanii nu-l vor pe Toni Petrea

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut. Dar acesta nu va avea parte de sprijinul fanilor, conform anunțului galeriei. 

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește mai multe știri despre FCSB: 

De partea cui s-a dat MM Stoica în conflictul Becali - Iordănescu: „Băi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!”

Incredibil! Cum a ales Gigi Becali noul antrenor de la FCSB: „Ei trei erau pe listă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
chronic_6_0
chronic_6_0  •  16 Noiembrie 2021, 17:26

suntem in jungla si el il rapea pe unul de i-a furat masina....terminati cu narcisistul asta

andrei_pepenel
andrei_pepenel  •  16 Noiembrie 2021, 16:59
Postat de valyomanyd pe 16 Noiembrie 2021, 15:18

Ma scuzati ca intervin :)) daca e s-o luam pe gramatica, corect e : " cu doi i , fara " de"...Asta asa ca sa nu va mai dati ...grande..:))

Stiam domnu' Valy ca prepozitia ,,de" nu-si avea rostu' insa am scris asa fiindca e mai pe intelesul omului, tinand cont de ceea ce a scris; cat despre datul "grande" departe de mine acest gand fiindca nu am cum, nu vand praz in piata. ;)

siriussirius
siriussirius  •  16 Noiembrie 2021, 16:10

Da nu il intereseaza pe el galeria si suporterii se crede Dumnezeu dar nici peste familialui,peste banii lui cu care se bate in piept atita el nu este stapin ,el nu este Dumnezeu,niciodata nu am vazut atita aroganta,mindrie dispret fata de ceilalti ,de cit da dovada diavolul asta si mai zice ca merge la biserica,ba si cinta in strana,si totusi nici un preot nu-i arata starea deplorabila in care a ajuns.Sigur si ei sint oameni in mai mare masura decit sfinti si cind ai asa o oaie de muls ii dai tot ce doreste !!! Banul ,ochiul dracului dezumanizeaza,ar trebui sa stie "cucernicul" ca sint lucruri pe care nu la poti face nici macar cu bani !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează